≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka Nataše Bekvalac proslavila 16. rođendan: Torta, vatromet, pevačica pripremila sve za mezimicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bekvalčeva je ćerku Hanu dobila u prvom braku sa veterpolistom Danilom Ikodinovićem

  • 1

Ćerka Nataše Bekvalac Hana, danas slavi 16. rođendan.

Nataša je uz zajedničku fotografiju sa ćerkom napisala da joj je žao jer ne prisustvuje bitnim datumima poput rođendana, a sve zbog profesionalnih obaveza.

- Danas opet za tvoj rođendan ja pevam. Pevam za sve naše najvažnije datume a ti šesnaest godina sve razumeš kao velika. Zapravo, kao velika si bila otkad si bila mala. Moja si najveća prva prava ljubav, bebo. Hvala ti što si najbolja ćerka na svetu, hvala ti što sam ti baš ja mama, hvala ti za sve što prolazi i dolazi. Voli te mama na svetu najviše, srećan ti rođendan ljubavi moja - napisala je Nataša.

Podsetimo, Bekvalčeva je ćerku Hanu dobila u prvom braku sa veterpolistom Danilom Ikodinovićem, koji je nedavno otkrio detalje njihovog braka.

- Dosta vremena je trebalo da se raščisti sve. Bio je razvod braka, nesreća nije uticala mnogo na razvod. To se već raspadalo sa Natašom… Desilo bi se svakako. Novi Sad nikad nije bio moja sredina, to nije moj grad. Tamo sam dolazio i odlazio, bio sam na toj relaciji… Težio sam da se vratim kući u Beograd. Bilo mi je teško zbog svega što je bilo u medijima. Osetio sam olakšanje posle razvoda, kao neki ranac da sam skinuo sa sebe, sa leđa - rekao je u emisiji "Preživeli".

Nataša je Hani priredila i neverovatno iznenađenje, a kako je to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegfraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    17. mart 2023 | 23:14

    Lepo, želim sve najbolje. Tužno je da deca slave rođendan bez oca. Koliko god da je majčinska ljubav velika, nije čovek kompletan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA