Vreme čitanja: oko 2 min.

Sada se rastaju, a evo šta je Lule Pljugica rekao o Desingerici kada se na nastupu pojavio bez njega

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnoge je iznenadila vest da se poznati duo rastaje, nakon samo godinu dana

  • 5

Kao bomba odjeknula je vest da se poznati kontroverzni duo, Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović Pljugica, razilaze.

O tome se neko vreme nagađalo, a zatim su obojica priznali da više ne pronalaze zajednički jezik, te da muziku više neće raditi zajedno.

- Mislim da neće biti dalje saradnje među nama, ako mene pitaš. Nas dvojica smo sada u okej odnosima, još uvek nastupamo zajedno. Promenile su se neke stvari u odnosu na naš početak. Na početku smo svaki dan po pola dana bili zajedno, a sada je drugačije, ni ne viđamo se toliko više. Zastili smo se odnosa jer smo dva i po meseca za vreme letnje sezone biti zajedno. Ja trenutno imam u planu da radim svoje tri solo pesme. Da li ćemo nastaviti u budućnosti zajedno da radimo ne znam, mnogo tu pitanja ima sada - rekao je Pljugica u podkastu "Vostkast".

Nakon toga, kontaktirali smo Despića, koji nije bio ravnodušan na ove reči.

- Rekao je kako njemu odgovara, stvari koje nisu istina. Ako je hteo da priča o tome, mogao je da kaže kako stvarno jeste, a ne da priča u svoju korist. Kad on bude sedeo za kompom, radio pesme i edit za spotove, tačnije radio sve, a ne bio kod kuće i spavao, onda će se nešto i pitati, jer sam ja taj koji je sedeo noćima i danima i radio, a porodicu sam maksimalno zapostavio zbog karijere, dok je on spavao - rekao je Desingerica za naš portal.

Pljugica i Desingerica su se na koncertu Vojaža i Nućija, gde su bili specijalni gosti, odvojeno pojavili, a mi smo imali priliku da porazgovaramo sa obojicom ponaosob.

Tom prilikom Lule je pričao o njihovoj saradnji i letnjoj turneji.

- Vreme će pokazati šta će biti dalje. Ovaj talas muzike traje već godinu dana, od kako smo mi na sceni... Sada je zimska turneja, letnja se završila. Zimi samo vikendima radimo, što meni odgovara jer onda imamo pet dana u nedelji da radimo na muzici, da završavamo privatne obaveze. Ove dve nedelje sam imao više obaveza nego ikada u životu. Što se tiče nastupa, Despić krsti, ja ne. Ja skidam majicu i šipak pokazujem - rekao nam je Luka, a na pitanje zbog čega su došli odvojeno na koncert gde zajedno nastupaju, otkrio je:

- Odvojenim kolima idemo, nismo natempirali da stignemo u isto vreme - istakao je Pljugica.


Kako i dalje zajedno nastupaju, Luka je otkrio da li im skače cena nastupa, s obzirom da se oko njih podigao veliki hajp.

- Raste iz pesme u pesmu, iz perioda u period. Hajp mnogo utiče na cenu nastupa. Skače, hvala Bogu - ispričao je reper, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica i Pljugica na koncert došli odvojeno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA