Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sram te bilo, nisam to očekivala od tebe": Marija Kulić uputila oštre reči Kariću zbog incidenta sa Šavijom

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nišlijka iznela svoj stav

  • 0
Stefan Karic, Marija Kulic Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Anđić

Bivši rijaliti igrač Stefan Karić sinoć je držao lajv na Tik Tok-u sa Miljanom Kulić, ali u toku razgovora im se priključila i Marija, te otkrila svoj stav po pitanju Karićevog slučaja sa starletom Natašom Šavijom.

Marija ga je iskritikovala, a Stefan je izneo svoj sud o incidentu.

- Videla sam one slike, ako si to uradio - sram te bilo, to nisam očekivala od tebe - prekorila ga je Marija.

- Ako sam uradio, treba da me bude sramota, ali nisam - rekao je Stefan.

- Dobro, neka Bog onda sudi. Pozdravi mamu i tatu, pa se čujemo, zanimljivije bi bilo da sam ja ovde umesto Miljane, ona ne zna šta da te pita - rekla je Marija.

@miljanakulic00 Moralna osuda: 😂🤣😂🤣 #miljanakulic00 #marijakulic #miljanakulic #elita #eurovision ♬ original sound - Miljana Kulić

Podsetimo, Stefan je nedavno prvi put otkrio u kakvim je odnosima ranije bio sa Natašom Šavijom i kako sad gleda na celu situaciju.

- Ide to suđenje, pa ćemo videti šta i kako. Od tada nismo imali nikakav kontakt, ja bih i pozvao nju, više puta, stvarno, ali nisam, da se tu nešto pogrešno ne protumači, da ne ispadne, otkud ja znam šta sve može da ispadne. U njenoj glavi je haos, može svašta nešta ona i da se istripuje, čekamo mi lepo suđenje, pa ćemo da vidimo ko je u pravu, ko nije - rekao je Karić.

- Mi smo stvarno bili mogo dobri. Okej, nismo se mi nešto viđali, videli smo se dva-tri puta u životu, ali, eto, neke gluposti... Nismo bili prijatelji, ja ne mogu da kažem da smo bili prijatelji - dodao je Stefan.

- Intiman odnos smo imali prvi put kad smo se videli, to je bilo pre par godina i to je to, nikad više posle toga. Ostali smo super, ona je imala nekog dečka iz Crne Gore, išla tamo, šta je radila, nemam pojma. Posle toga smo se videli kad je prošlo godinu-dve, na Adi Bojani smo se sreli, ni tad ništa nije bilo, znači bukvalno na plaži smo se videli i to je to, ma ni kupanje nije bilo, bukvalno za šankom, popili smo par pića, ona se vratila u svoj apartman i to je to - zaključio je Karić.

Inače, suđenje im je bilo zakazano za 27. decembar u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Nakon suđenja oglasio se Natašin advokat, te otkrio kako je proteklo suđenje.

- Danas se pojavio okrivljeni Karić, njegov advokat nije, iako je znao da ima suđenje, bar po tvrdnji samog okrivljenog. Očigledno su želeli da izbegnu glavni pretres, čak i adresu Karić nije bio dao pravu, pa je danas na traženje preseka veća dobio optužni akt na ruke, pa je morao da da na ruke. Suđenje je odloženo za 22. februar, s upozorenjem da se advokat ne pojavi da će suđenje biti održano. Očigledno pokušava da izbegne pravdu koja sigurno neće izmaći - poručio je advokat Borivoje Borović za Republiku.

(Telegraf.rs)

Video: Duletova žena očarala prisutne: Bila je jedna od najlepših voditeljki, sada je ne viđamo u javnosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA