ANĐELINA DŽOLI: Rasplakala sam decu kao Grdana!

Glumica je morala da pozove svoju petogodišnju ćerku Vivijen da glumi sa njom, jer se jedino ona nije plašila Džolijeve u strašnom kostimu zle vile Grdane, dok su se sva ostala deca rasplakala na kastingu

  • 0

Anđelina Džoli imala je neplanirane poteškoće prilikom snimanja filma Diznijevog filma "Maleficent" ("Uspavana lepotica", prim. aut), u kojem ona igra zlu vilu Grdanu. Naime, sva deca koja je trebalo da glume sa njom bila su prestravljena zbog njenog kostima, te su u suzama napuštali audicije.

Naime, klinci koji su došli na kasting nisu mogla da odglume lik jer su se rasplakali zbog strašnog kostima Grdane, prilikom kojeg Džolijeva ima ogromne crne rogove, zašiljene uši, podignute jagodice i crveni karmin.

Iako je istakla da njena deca neće biti glumci, Anđelina bila je primorana da za ulogu pozove svoju petogodišnju ćerku Vivijen, koja se, za razliku od druge dece, ne plaši Anđe u "veštičijem" izdanju.

O tome koliko je njen kostim zastrašujući, govori i to da se njen 10-godišnji sin Paks rasplakao kada je ugledao mamu kao Grdanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA