Svakom se desi greška u životu... Janjuš čestitao ženi rođendan zajedno sa Slobom i Đeksonom, a onda je uleteo Miki i sve ih ZEZNUO! (VIDEO)

Momci su otpevali Eni čak dve pesme dok su sedeli na klupi, a kad je Miki "upao" napravio je totalno ludilo

  • 4

Marko Janjušević Janjuš ima danas razloga za slavlje budući da je njegovoj supruzi Eni rođendan, a kada su mu se u čestitanju pridružili Sloba Radanović, Đekson i Miki Đuričić nastala je prava žurka.

Začepi veštice! Lepi Mića napao Žižu, izgovorio 276 najodvratnijih psovki, pa pljunuo Jelenu Golubović (VIDEO)

Momci su se okupili na klupi, pa zapevali "Srećan ti rođendan, sunce moje drago", a onda su otpevali i veliki Šakov hit "Nedostaješ".

Printskrin: TV Pink

- Ženo, glasaj, glasaj, srećo... Ljubavi, ako ne izađem bez "superba", ne dolazim ti - poručio je Janjuš supruzi, a onda je uleteo Miki i našalio se: "Pa, koji je onda moj auto?!". Posle je usledila i "ozbiljna" čestitka.

- Ena, srećan ti rođendan. Čujem da si fina, normalna žena i to... Svakom se desi greška u životu, ali dobro, imate to dete... Šta ćeš, moraš ga trpeti. Tako da želim ti da živiš sto godina, da on osvoji ovde neku nagradu plus honorar... Sve najbolje - rekao je Miki Đuričić, a svi su umirali od smeha.

Printskrin: TV Pink

Kasnije su se četiri zadrugara još zabavljala kraj klupe uz novogodišnju dekoraciju, a kako je sve izgledalo pogledajte na snimku:

Ukoliko ste propustili da pogledate kako izgleda kuća Mikija Đuričića u Kupinovu, pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    8. novembar 2017 | 11:35

    Miki je najzanimljiviji lik u ovom tv zabavno-humoristickom formatu. Janjus ponekad zna kao žena da "opričava", a Djera još uvek neiživljeni klinac. Mada su zanimljiva ekipa.Sloba ne pripada ovom skupu, i bolje bi sigurno prošao kao solo igrač ali u kombinaciji sa hirovitom i lenjom devojkom dolaze do izražaja samo njegove negativne strane.

  • Tit Livije

    8. novembar 2017 | 11:40

    Šta će u ovoj kombinaciji Sloba? Čovek je izgubio svoj identitet pa ga više narod i ne gleda kao momka već kao curica. Miketa i Janjuš samo napred.

  • Dani

    8. novembar 2017 | 10:07

    Miki i Janjuš bar znaju da se zezaju i zabavni su. I oni su namazani i znaju kako igraju ali i treba. Pa čak i Đekson nije loš za ovaj šou. A Slobe mi je žao što nije samostalno ostao pa posle napolje neka ženi ovu Lunu koja ne bi ostala ovde ni 20 dana da nema podrsku i informacije. Čudi me da je smeo da se odvoji od nje. Napred Miki, Janjuš, Đekson.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA