Luna je drhtala, ona se smejala! Jelena napala Kiju da je bila hladna dok je Sloba imao operaciju, ona rekla samo 2 REČI i stavila TAČKU! (FOTO)

Jelena Golubović pred svima je osudila Kiju Kockar, a branila Lunu Đogani, zbog čega su se umešali svi zadrugari

  • 10

Slobin povratak u Zadrugu nakon operacije ruke napravio je novi haos u kući, a Jelena Golubović optužila je Kiju kako je bila mrtva hladna dok je on bio u problemu. 

Sloba Radanović HITNO operisan posle haosa u Zadruzi! SLOBIN OTAC: Očajni smo!

- Ona je jedina išla kroz kuću i smejala se! - vikala je Jelena Golubović pred svima, a onda su je ostali zadrugari napali tvrdeći da nije u pravu.

Kada je reč dobila Kija, koju je većina zadrugara branila u celoj priči, ona je samo ustala i rekla:

- Nemam komentar - a potom sela na svoje mesto.

Printskrin: TV Pink

- Mislim da smo Luna, Kristina i ja odrasli ljudi, ne treba nama niko da formira mišljenje. Nema šta meni da govori neko da li mi je neko prišao ili ne. Imam 27 godina, znam odlično da rezonujem, znam ko mi šta misli - rekao je Sloba.

Printskrin: TV Pink

- Čemu onda komentar da je pet puta lomio ruku, da to nije ništa? Luna je drhtala, ona se smejala! - govorila je Jelena i dalje terajući po svome.

- Ja mislim da je Kija jedina bila potresena. Nijedna devojka ne bi otišla na šminku i frizuru dok je njenom dečku loše. To je za mene dno dna. Da je htela da odustane od zadatka, odustala bi - rekla je Maca Diskrecija, koja se uključila u raspravu.

Printskrin: TV Pink

Kija je na kraju objasnila kako je mislila da je Sloba mlad i da će se brzo oporaviti, i da nije prvi put da mu se ovako nešto desilo.

- Bila sam samo zabrinuta zbog totalne anestezije, jer tada može da se iskomplikuje - objasnila je Kija.

Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bina

    8. decembar 2017 | 01:35

    Jelena prica da bi pricala , dosadila i bogu i narodu , sklanjajte je vise sa tv

  • ДР

    7. decembar 2017 | 23:33

    И даље не могу да верујем да се неко пали на ове приче и глупости!

  • zoka

    8. decembar 2017 | 11:27

    Slucajno sam sinoc gledala i nazalost slusala Kristinu. Uzas. Te zene se treba bojati. Ona je spremna na sve. Pitala sam se kako je moguce da tako nesto postoji. Da sam joj majka presudila bih joj da ne trepnem.Da pozeli majka da je oplakuje pre nego a je prigli.Strasno, stasno, strasno... Ona je blam za sve zene sveta. Za manje od mesec dana od kada je Sloba prevaro, ona je uspela da bude i na infuziji i da nadje drugu ljubav, da dodje u Zadrugu i da iznese sav prljav ves.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA