≫ 

RUSVAJ - KIJA NAPALA LUNU: Ti da ćutiš, ne može ljubavnica moga muža da komentariše mene! (VIDEO)

Produkcija je pustila zadrugarima snimak na kojem Luna i Milan ogovaraju Kiju, a Kristini to nimalo nije prijalo

  • 35

Sinoć je među prvim klipovima pušten onaj gde Luna Đogani i novinar Milan Milošević komentarišu Kristinu Kiju Kockar. Nakon zavšenog klipa, Luna je rekla da Kija još uvek voli Slobu.

Mama, trudna sam sa novim dečkom, ne poznaješ ga... Učesnica Zadruge saznala da će postati baka! (FOTO)

Ja sam rekla da mislim da ga voli. To sam primetila. Ne kažem da bi Kija bila sa njim, ali mislim da joj u dubini duše on nedostaje. Ništa ružno nismo rekli. Mene je Milan pitao da li mislim da je Andrija stvarno sa Kristinom, ja sam rekla da mislim. Ali sam isto rekla da vidim po njoj da kada priča o njemu, da joj nije drago. To je moje mišljenje – rekla je Luna.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja sam mnogo puta videla taj njihov pogled da im se sretne. I videla sam tu nešto. Zaista ne može ništa da mi promakne. Ja bih ipak rekla da se oni i dalje vole. Vreme će pokazati – dodala je Saška i rekla svoje mišljenje o Slobinoj i Kijinoj ljubavi.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Saška od*ebi – nervozno je izjavio Sloba.

Kristinu je pogodilo to što je priča da ona još voli Slobu potekla od Lune, pa je oštro odbrusila Đoganijevoj.

- Ne možeš tako da komentarišeš mene. Jadan je ovaj svet, gde neko ko je ljubavnica moga muža komentariše mene – rekla je Kija.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Pa evo to je to… Pitanje je trenutka kada će napasti Lunu. Iako je Sloba rekao pred Kijom da je Luna Slobina ljubav. Koliko to treba Kija da čuje, da bi joj došlo do glave? Ovo je samo sujeta. Sloba ima svoju ljubav – dodala je Jelena Golubović.

- Ne želim da se komentariše moja ljubav prema Slobodanu, i Luna je poslednja osoba koja ima pravo da priča o tome... Ja sam u ovu priču uvučena zbog vas dvoje, a najviše zbog Slobodana... Ti si samo neko ko je tu bio oruđe - rekla je Kija Luni i nastavila:

Printskrin: TV Pink

- Ja sam pre svega uvučena u sve ovo. Ja imam pravo da komentarišem bilo šta, a da se tako govori da ja volim Slobodana… to je laž! To je bio moj život, sve sam radila sa njim, 90 odsto je bio pored mene. I tako je kako je. Pet godina nije malo. To je bio najlepši period mog života – objasnila je Kija.

Pogledajte prepirku Kije i Lune:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    22. decembar 2017 | 11:00

    Bravo Kija. Spusti to razmazeno deriste na zemlju.

  • Groficaofica

    22. decembar 2017 | 10:59

    Koji bezobrazluk da ljubavnca komentarise zenu?!?! Koliki teret ova majusna zena moze da nosi na svojim plecima je bezmalo zacudjujuce. Brak je svetinja i ne treba dirati u svetinju

  • AH

    22. decembar 2017 | 10:30

    Gdje to ima da ljubavnica komentarise zakonitu suprugu. Luna kaze nisam ja Kiju nicim uvredila. Nisu je roditelji nista naucili zato misli da je sve dozvoljeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA