On nije Đekson, on je HIVSON! Đeksonova bivša žestoko popljuvala njega, progovorila o porukama koje mu je našla i otkrila da li ulazi u Zadrugu! (VIDEO)

- Mogu da mu se u*erem u život kad god poželim, ali neću to da radim - rekla je Tijana Stojanović, Đeksonova bivša devojka

  • 17

Bivša devojka Nemanje Đerića Đeksona, Tijana Stojanović, koja je nedavno priznala da je izmislila trudnoću sa novim dečkom, u uživo uključenju na Instagramu bez ustezanja odgovorila je na intrigantna pitanja koja se tiču njene veze sa Đeksonom, ali i kompletne situacije u Zadruzi. Osim toga, otkrila je i do sada nepoznate detalje iz njihovog odnosa.

DESILO SE... Jelena Krunić se ljubila sa Đeksonom u Zadruzi, a sada je imala poruku za svog dečka

Na samom početku, Tijana je izvređala svog bivšeg dečka nazivajući ga "Hivsonom":

- Ljudi, neću da se ponavljam. Đekson nije Đekson, Đekson je Hivson. Pročitala sam to negde i to sam jako prisvojila, tako da, molim vas, ispravite se.

Nemoj da ti je žao što si bila sa njim, on je o tebi pričao sve najlepše - glasio je jedan od komentara, na šta je ona rekla:

- Pričao je, sad priča sve najgore, bez ikakvog povoda, isto kao i njegovi pajseri.

Printskrin: Tnow

Tijana je uverena kako Đekson posle Zadruge neće imati normalnu devojku, te da će - ostati sam.

- Slava iz rijalitija traje par meseci, posle par meseci si opet niko i ništa, sam sa sobom. Koja normalna devojka će biti sa njim? Koja normalna devojka bi dovela takvog dečka kući i rekla: "Ej, mama, ovo jemoj novi dečko...to je onaj što je je*o..." (mislim, razumete)...i onda će da skapira da je sam sa sobom i ostaće mu mama i drugari, s tim što su mu drugari svi u ozbiljnim vezama, pola njih ili ima decu ili treba da dobije. On će ostati sam sa svojim ku*vama i nekom boleštijom, ja sam se spasila. Hvala Bogu što sam živa i zdrava.

Napomenula je da njoj popularnost ne treba jer nije javna ličnost, kako kaže ima sve što joj treba u životu. Otkrila je i da je sa Đeksonom raskinula pet dana pred Zadrugu, a da u rijaliti definitivno ne namerava da ulazi iako je dobila ponudu. 

Foto: Instagram/pih_tija, TV Pink

Zatim je pokazala i svog "novog dečka" (u videu ćete otkriti o čemu se radi), a uz to se našalila na svoj račun: "Klempav je malo, ali ja očigledno volim klempave".

U moru pitanja bilo je i ono da li je trudna, na šta je ona odgovorila da nije. Celu priču o navodnoj Tijaninoj trudnoći koja je šokirala Đeksona pročitajte OVDE.

Budući da su Kija, Sloba i Luna, kao i Kijin dečko Andrija mesecima već u žiži javnosti zbog svojih nejasnih inerazjašnjenih odnosa, Tijana je na pitanje da li je Kija prevarila Andriju bila kratka i jasna.

- Ne! - odlučno je odgovorila.

Foto: Instagram/pih_tija

U lajv uključenju atraktivna crnka otkrila je o Đeksonu i ono o čemu nije do sada pričala, navodeći kako i te kako ima čime da mu zagorča život, kao i šta misli o tome da li ju je varao.

- Nemanja kad je ušao u Zadrugu, ja sam mu provalila šifru sa Instagrama. Našla sam jedno 200 poruka njegovih dopisivanja sa ribama i svaka riba ga je iskulirala. Našla sam tu poruke sa raznim devojkama, devojčicama (naglasila je), što je najgore od svega, tako da mogu da mu se u*erem u život kad god poželim, ali neću to da radim. I kapiram da me je varao. Da, varao me je - zaključila je Tijana.

A šta je sve rekla o Kiji i Andriji i njihovoj vezi, o Slobi, kao i o seksu pred kamerama za šta nije imala dlake na jeziku, pogledajte u videu: 

Šta je Đekson rekao o Tijani kada su mu preneli da je "trudna" pogledajte OVDE, a kako je izgledala njegova žestoka akcija sa Jelenom Krunić pod upaljenim svetlima pogledajte OVDE

BONUS VIDEO: Pogledajte i kako je Sloba u poslednjem intervjuu pred Zadrugu pričao o Kiji!

Daljinac

(I.C., B.B./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palica

    3. februar 2018 | 23:14

    Uvek bilo. Lepa devojka sa klosarom-ruznim :-D

  • mirko patuljak

    4. februar 2018 | 10:30

    Praznoglav bio i ostao:)))))

  • Putin R.S

    3. februar 2018 | 22:59

    Lepa si devojka, a mislim da si i jako inteligentna, ali kao si mogla sa ovim moronom da izlazis? Njega treba policija po izlasku da privede i strpa u prdekanu zbog maloletnice sa kojom je imao sex uzivo. I ti si sa jednim pedofilom imala vezu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA