≫ 

Filipov otac u emisiji uživo rekao sve što misli o Kiji i Mariji Ani, kad bi čuli njegove reči nastao bi totalni preokret u Zadruzi! (VIDEO)

Filipov otac iskreno je rekao šta misli i o Kiji, ali i o Mariji Ani

  • 61

Otac Filipa Đukića, Zoran, prethodne noći gostovao je u Zadruzi, gde je kao i do sada potpuno iskreno govorio o svom sinu.

Međutim, pored priče o Filipu, Zoran je bio iskren i kada su u pitanju Kija Kockar i Marija Ana Smiljanić, o kojima je Zoran izneo vrlo jasan stav. Ono što ga je iznerviralo, kao i oca Andrijane Radonjić koji je takođe bio u studiju, jesu žestoki napadi na Kiju u poslednjih nekoliko dana, kao i uključenje nepoznate gospođe koja je putem telefona rekla kako je Kija imala navodnu aferu sa oženjenim pilotom.

Deset puta smo imali seks! Zadrugari napali Kiju, a onda je ona progovorila o odnosu sa Filipom, pa pomenula i njegov "ponos"! (VIDEO)

Ti si folirant, opsednuta si nama! Luna napala Kiju, a Kristina vikala: "Volim ga, on je moj muž"! (VIDEO)

Na pitanje voditeljke Dušice Jakovljević da li će Filip odoleti Mariji Ani, Zoran je iskreno rekao:

- Mislim da hoće. Žao mi je što se desilo sve ovo, što su napali ovo dete, Kiju, ovoliko. Domar, vodoinstalater i predsednik kućnog saveta (Milan, Miki i Lepi Mića) oni najviše to rade, i ona Miljana ponekad. Stvarno mi je žao što su, pre svega, takvu agresiju pokazali prema Kristini da je to strašno!

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Na Dušičinu konstataciju kako se, ipak, Kija dobro drži, Zoran se složio i rekao da mu se zbog toga još više dopada.

- Kako da ne! To sam hteo da kažem, i ona se meni još više sviđa što se ona, bre, ne da! A to, da li je bilo pilota, kopilota i tako dalje, to mora da se proveri tamo negde. Te priče me nerviraju. Ali mi se dopada Kristina. Voleo bih da se druži sa Filipom, da to bude jedno lepo prijateljstvo, pa šta se desi - desi se - rekao je Zoran.

- Nije mi bilo prijatno, pričali smo u prošloj emisiji, kada je Marija Ana ušla., zato što je pokvarila nešto što se meni jako dopalo.  Negativno je uticala na Fiću i meni se nije svidelo ono što sam video kod Filipa. Kao da se ispumpao... To nije bilo Filip onakav kakav jeste, kako smo mi navikli, sa svim njegovim i dobrim i ovim drugim osobinama. Malo je poremetila jako, jako lep odnos, između njega i Kristine. Ja sam po njemu, iz njegovih gestova video da to njemu jako prija. Sad... Čini mi se da se malo povratio, da je malo raščistio neke stvari sa sobom. A, kako će sve to da se završi, pojma nemam - rekao je Zoran.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- On ne može da bude drugačiji od onoga kakav jeste. Ja znam šta njega strašno nervira - Filip ne voli da se svađa, Filip ne zna da se svađa. A, s druge strane, ipak je sa tom devojkom proveo godinu i po dana. Ja se suzdržavam, znaš... Kad god je trebalo da bude pored nje i da joj pomogne - jeste, i tako treba da bude, normalno. Ako je on nju izmasirao, tako je trebalo da uradi. Ali, postoje neke stvari preko kojih on ne želi da pređe i ne treba da pređe. I ja se nadam da neće preći - objasnio je Đukić.

Zoran o Filipu i Mariji Ani:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tz

    16. februar 2018 | 11:04

    Sta sve rade pojedini zadrugari pa i voditelji ovoj Kiji, to nije normalno. Sve u cilju vece gledanosti. Ona se bori kao lavica. Ako Kija ne pobijedi bice to veliki grijeh i dokaz naseg licemjerstva.

  • Sasa

    16. februar 2018 | 12:04

    Ovu iritantnu I pristrasnu voditeljku pod hitno skloniti is emisije veliki sefe...ja poznajem dosta ljudi koji zbo nje NE gledaju zadrugu....dosta vise s Tim kupatilom...I vrapcima je jasno da je to produkcija pokusala da namesti,Ali nisu uspeli....bravo za 2 gospodina sinoc....to su i pokusali da objasneovoj anabeli ,pardon dusici....

  • Bilja

    16. februar 2018 | 11:30

    Mnogo je agresije i netolerancije na Balkanu! Što je zaprepascujuce da neke žene napadaju Kristinu na društvenim mrežama! Onda se čudimo za poplavu nasilja u porodici. Napred Kristina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA