≫ 

Evo šta je Slobi tata dao na sahrani Kijinog oca!

Duško Radanović nije mogao da se izbori sa obezbeđenjem, ali je ipak uspeo da Slobi da nešto u ruku

  • 22

Sahrani Kristininog tate Miloša Kockara obavljenoj u četvrtak u Zrenjaninu, prisustvovali su i Kija i Sloba, a nekoliko sati kasnije zajedno su se vratili u Zadrugu.

Slobin tata Dušan Radanović takođe je bio na groblju, međutim samom činu sahrane nije prisustvovao. Radanović je u nekoliko navrata pokušao da porazgovara sa svojim sinom, međutim kako su i Kija i on bili okruženi obezbeđenjem to nije bilo izvodljivo ni jednog trenutka, pa je u nekom momentu izvređao obezbeđenje i novinare, o čemu možete pročitati OVDE.

Slobin tata Dušan Radanović na sahrani Kijinog tate, Foto: Telegraf

Kija napisala Slobi još jednu pesmu, on je pažljivo pročitao, a onda joj je udelio kompliment! (VIDEO)

Ipak, kako saznajemo, uspeo je tog dana da da Slobi nešto u ruku, a u pitanju je crna brojanica. 

Ona se od tog momenta nalazi na Slobinoj levoj ruci, što je pokazao i tokom jednog od razgovora sa Lunom.

Brojanica na Slobinoj ruci, Printskrin: TV Pink

Iako je Slobin tata najgorim rečima mesecima unazad vređao Kiju Kockar, na sahrani joj je izjavio saučešće, a kako je izgledao taj momenat pogledajte u videu ispod:

Podsetimo, prethodni dani u Zadruzi bili su turbulentni. Svađe između Slobe i Lune su redovne, a došlo je i do raskida. Više o tome možete čitati OVDE.

Osim toga, Kija i Sloba će u ponedeljak, 7. maja, zajedno nastupiti na Zadrugoviziji 3 i pevati duetsku pesmu Cece i Saše Matića "Lažov notorni", a koji će sve parovi nastupiti i koje su pesme odabrali da pevaju pogledajte OVDE

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andja

    6. maj 2018 | 15:45

    Kao roditelj znam sigurno da im nije lako, jer niko ne moze sa lakocom da gleda svoje dete kako na bilo koji nacin pati. Sve izmedju njih je jako zamrsena prica koja je nazalost vremenom prerasla u mrznju i netrpeljivost. Slobini roditelji bi trebali da sacekaju kraj, a ne da trce bezglavo u neka prijateljstva koja su jako klizav teren, jer ga tako mogu dovesti pred svrsen cin da zivi zivot koji nije sam odabrao. Mnogo je lakse pomiriti se sa izborom svog deteta ako je ono srecno, nego mu nametnuti svoj stav i gledati ga kako se muci. Koliko god da su trenutno sa Kristinom u ocajnim odnosima, nije nemoguce da se sve to iz korena promeni, naravno ako se svako potrudi da ispostuje onog drugog. Najgore sto bi Slobini roditelji mogli da urade je da ga zbog mrznje ptrema Kristini gurnu u neki novi pakao, a od loseg verujte uvek ima i gore...

  • Nina

    6. maj 2018 | 00:32

    Valjda će mu pomoći da skine hodžine zapise sa gaća koje mu je naručila Luna. Ha ha...

  • Milkan

    5. maj 2018 | 22:56

    BRAVO. KIJA KRALJICE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA