≫ 

Nikad mu neću dati razvod, maltretiraću ga, svaka će mu biti samo ljubavnica! Kija šokirala izjavom, Sloba odmah pomenuo Andriju! (VIDEO)

- Sutra u Budvu, samo da te ne gledam više, da mi se ne penješ na glavu! - odbrusio je Sloba

  • 62
Kija razgovara sa Slobom o razvodu, Printskrin: Youtube

Prošle noći u spavaćoj sobi su se zatekli Sloba Radanović, Kija Kockar, Milan Milošević, Lepi Mića, Bora Santana i Ana Korać, a poveli su razgovor o odnosu između Kristine i Slobe i njihovom razvodu.

- Kad izađemo napolje, ti ćeš biti slobodan i tvoja karijera će da se podigne, jer si postao poznat. Čestitam, to je tvoj uspeh! K'o da je bitno ko je bio sa tobom na početku! K'o da je bitno da se to ceni! - rekla je Kija ironično.

Sad možeš da se vratiš svojoj ženi, sram te bilo! Luna i Sloba se užasno posvađali, ona prenela stvari u Pab, pa grcala u suzama! (VIDEO)

- Šta hoćeš?! Da ti dignem spomenik?! Što si me ti prijavila za "Pinkove zvezde", hoćeš da ti dignem spomenik?! - pitao je Sloba.

- Ja sam videla kakav si ti tip osobe! Možeš samo da dobiješ ku*ac! - rekla je Kija.

Kija priznala da ne želi da se razvede od Slobe, Printskrin: Youtube

- Od čega? Umesto razvoda? - pitao je Milan.

- Neću se nikad razvesti od njega! Ima da ga maltretiram ceo život! Svaka koja bude sa tobom ima da bude ljubavnica! Samo se pojavim i kažem: "Šta je? Ja sam njegova žena! Šta je problem?!" Ne stvarno, neću dati, tužbom će da traži razvod - priznala je Kija.

- Sutra u Budvu, samo da te ne gledam više, da mi se ne penješ na glavu! - odbrusio je Sloba.

Sloba u svađi spominje Kijinog dečka Andriju, Printskrin: Youtube

- To se nikad ljubavi neće desiti, uvek ću ti se penjati! - rekla je Kija.

- A hoćeš, Boga mi - dodao je Sloba.

- Kakve su to pretnje?! - pitala je Kija.

Od deteta je napravila... Saša Vidić opleo po Anabeli, otkrio ko mu je favorit u Zadruzi, a Kiju je posebno prokomentarisao! (VIDEO)

- Nisu to pretnje, kud koji mili moji, imaš dečka svog napolju - zaključio je Sloba.

- Ja tebe volim više - priznala je Kija.

Pogledajte raspravu Kije i Slobe:

VIDEO: Prva ispovest oca Slobe Radanovića: Sa Slobinog i Kijinog venčanja sam hteo da oteram moje goste

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ayla

    18. maj 2018 | 16:53

    Ova Kija je zlica, zamislite kako maltretira doma ako moze ovako pred kamerama. Do neki dan je bila sva uplakana i skakala oko njega, a sad kad ju je odbacio ponovno ona pokazuje sta je zenska sujeta. Meni zao Slobe

  • Mmj

    18. maj 2018 | 17:56

    Ribo, niko te neće ni pitati da li ćeš dati razvod... postoje zakonske odredbe na osnovu kojih se dobija razvod htela ti to ili ne, tako da ne lupetaj više...

  • Nebitno

    18. maj 2018 | 13:51

    Daš mu razvod i dostojanstveno odeš,tj. da imaš dostojanstva ne bi ni ulazila u Zadrugu. Meni deluje da laže da ga voli,želi samo da napravi frku između ovo dvoje,što je i uspela,i da mu se osveti,da ga maltretira,da pati,... Deluje mi da njoj nije žao što ju je prevario,da ona jedino oseća bes i želju za osvetom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA