≫ 

Kijina mama i Gagi se sreli kod Sanje Marinković: Nadica otkrila šta zamera Slobi, a onda je Đogani progovorio o Luni (VIDEO)

Nadica Zeljković i Gagi Đogani bili su gosti emisije "Magazin in"

  • 10

Sanja Marinković je u emisiji "Magazin In" ugostila je Kijinu mamu Nadicu i Luninog tatu Gagija. Roditelji učesnika "Zadruge" govorili su o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju. Sanja Marinković pitala je Nadicu da li njena ćerka Kristina još uvek voli Slobu Radanovića.

- Šta mislite, kao majka, je l' ona njega stvarno voli? - pitala je Sanja.

- Ja sam sigurna da ga voli - rekla je Kijina majka, koja je objasnila šta to zamera Slobi Radanoviću.

- Sad sam besna zato što je dvoličan - rekla je Nadica.

Gagi Đogani pričao je o svojoj ćerki Luni i otkrio šta je naučio njenim učešćem u "Zadruzi".

- Šta ima da ga pratite, pustite ga u rijaliti i vidite drugu stranu svog deteta - rekao je Gagi.

Pogledajte najavu:

VIDEO: Luna i Sloba u krevetu pričaju o nameštanju u Zadrugoviziji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vranjanka

    1. jun 2018 | 21:09

    Gospodju Nadicu sam u nekoliko navrata komentarisala i sinoc mi je opet potvrdila da sam u pravu sto mislim sve najbolje o njoj. Niko nije perfektan, svi mi imamo uspone i padove i cinimo greske u zivotu, sto vazi i za Kristinu i njenu manu. Poenta je u tome sto se gospodja Nadica ne libi da prizna greske. Razlika izmedju gospodje Nadice i pojedinaca je u tome sto je ona veoma objektivna po pitanju svo troje (SKL). Ni u jednom momentu nije rekala nesto uvredljivo ni o Slobi i Luni, ni o njihovim roditeljima, a svi smo ocevici kako se druge dve strane ponasaju svaki put kad progovore za javnost. Zbog tog njenog stava je pojedinci osudjuju da je «namazana». Mene interesuje kako bi je komentarisali da je dosla u studio i najgrdje pljuvala po navedenima? Opet bi je osudili. Zena se odazove na poziv produkcije, dodje u studio, prokomentarise ono osto je pitaju, ne zameri se nikome i izadje cistog obraza. E upravo je taj njen stav ono sto izjeda duse nemoralista, kojima bi najverovatnije bilo draze da prostacki pljuje i psuje, da bi imali razlog da je osudjuju. I za kraj: Vidim mnoge komentare kako se Kristina favorizuje, kako u mediima, tako i kod naroda. Upravo to vam je pokazatelj da se favorizuje moral i pravda i da je Kristina svojom posebnoscu, ponasanjem i harizmom ucinila to da postane SIMBOL ZA MORAL I PRAVDU.

  • Dia

    1. jun 2018 | 19:01

    Mama Kristine Kockar je prava Gospođa,sa svim manirima lepog ponašanja,Odgovori bez uvredA,prava Domaćica i majka Vidi se na koga je Ćerka,Bravo

  • Vanda

    1. jun 2018 | 19:57

    Kristina je imala 23 godine kad je počela da živi sa Slobom. Uzela ga za ruku i pravac Beograd da napravi nešto od sebe. U tim godinama je bila zrelija nego što će Luna biti sa 29. A da bi Slobo bio muško njemu treba Luna kojoj će on biti tata,a ne Kia koja će mu govoriti kao mama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA