≫ 

Kija i Sloba gostovali zajedno u emisiji, Luna poludela, napala Radanovića, pa Milanu naredila da je ne spominju! (FOTO)

- Mene više nemoj da si spomenuo! Je l' jasno to?! - rekla je Luna Milanu Miloševiću

  • 21

Kija Kockar i njen muž Sloba Radanović gostovali su u poslednjoj emisiji "Radio Amnezija" u prvoj sezoni Zadruge.

Ideja je bila da ne govore o svom odnosu, nego da se zezaju i šale, pa su tako ispisali po nekoliko pitanja nevezanih za njih dvoje, koje su postavljali jedno drugom.

Kiju i Slobu pitali da li mogu da zaborave na sve i krenu ispočetka, a zbog njihovih odgovora svi su ubeđeni u jednu stvar! (VIDEO)

Međutim, kada je na pauzi došao do kuće Luna je napala Slobu rekavši da mu se ne obraća, da je jadno to što radi i da mu je odličan plan.

Kija, Luna i Sloba, Prinstrkin: Youtube/Zadruga Official

On je nekoliko puta pokušao da priča sa njom, ali mu je Luna svaki put drčno odbrusila, nakon čega je stala na vrata i Milanu Miloševiću rekla da je više ne spominju.

- Mene više nemoj da si spomenuo! Je l' jasno to?! - rekla je.

- Šta je s tobom?! Luna, opet si ljubomorna - rekao joj je Milan.

Luna, Prinstrkin: TV Pink

A evo i najzanimljivijih pitanja i odgovora koje su Kija i Sloba uputili jedno drugom.

Slobu je zanimalo da li bi Kija zaista snimila pesmu, i da može da snimi jednu već postojeću pesmu, koja bi to bila.

- Što da ne, biće mi zadovoljstvo da imam više pregleda od tebe! (smeh) A pesma koju bih izabrala je "Operisan od ljubavi", od Milice Pavlović, samo mi intonacija ne odgovara (smeh) - zezala se Kija.

Ona je njemu uzvratila takođe muzičkim pitanjem - koji duet bi snimio sa njom, ali od već postojećih.

- Sviđa mi se duet Prijovićke i Pejovića, "Litar vina", ili "Lažov notorni" - rekao je.

- Da možeš da vratiš vreme, u koji period svog života bi se vratila i zašto? - pitao je Sloba Kiju.

Kija i Sloba, Prinstrkin: Youtube/Zadruga Official

- Vratila bih se na početak naše veze... Završavala sam fakultet, radila sam, bila srećna i zaljubljena... - rekla je Kija.

- Pesma koja opisuje tvoj trenutni život? - pitala je Kija Slobu.

- "Bure baruta"! (smeh) - rekao je, što je inače njegova pesma.

Nakon toga, Kiju je zanimalo kojih pet stvari Slobi nedostaje iz spoljnog sveta.

- Trening, muzika, drugari i porodica, voće i bioskop - rekao je.

Potom, Sloba je pitao Kiju koje tri želje bi poželela, da uhvati zlatnu ribicu.

Luna, Kija i SLoba, Prinstrkin: TV Pink

- Prvo bih poželela da budem srećna, to mi je najvažnije. Imala - nemala, najbitnije je da budem srećna. Neka nekretnina na moru, što da ne! (smeh) I broj tri, da se ostvarim kao majka - rekla je.

- Pa dobro, ali ta prva obuhvata svašta - rekao je Sloba.

- Ima milion stvari, ali ta neka istinska sreća... Ja želim da se ostvarim kao majka, ali moram prvo to da osetim da bih znala. To, nekretnine i ostalo, sve je prolazno, ali dete je nešto što ostaje i to je istinska sreća. Što se mene tiče - ne moram više da se udajem, sve ostalo će doći - rekla je.

- Smisao života? - pitao je Sloba.

Luna, Zorica, Kija i SLoba, Prinstrkin: TV Pink

- Pa ja bih rekla da proživiš svaki trenutak najbolje što može i baš sam to komentarisala kako hoćeš. Nisam iskoristila svaki trenutak kako treba, ni sa njim ni ovako. Sve se dešava tako brzo i promeni se sve za minut, tako a nikad ne znaš kad taj život može da se prekine. Moj otac je umro i drago mi je što sam pričala sa njim. Kažu da su smisao života deca, a ja želim da iskoristim - odgovorila je.

Milan je kasnije pitao Kiju da li, kada pomisli na to da bude majka, u glavi ima samo Slobodana kao partnera.

- Da... Jedino kada sam poželela dete, to je bilo sa njim. Olakšavajuća okolnost razvoda je što se neću mučiti, treba roditi malog Slobicu! (smeh) Razmišljala sam o malom Bobi, odnosno Njegoš i Janja, ali... (smeh) - rekla je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanda

    14. jun 2018 | 17:22

    Podržavam Kiu,ali vidim da je on zaljubljen u Lunu.Oni će vani biti zajedno. Pa kako im bog da. A Kii želim sve najbolje uz nekog super lika.

  • ccc

    14. jun 2018 | 18:46

    ona devet mjeseci gazi preko tudjih osjecaja, misli samo na sebe i sad treba da suosjecamo jer je slobica izdao jos jednom. trebala vas je kija oboje kamenjem gadjati svaki dan, foliranta dva bezosjecajna

  • Neza

    14. jun 2018 | 19:09

    Hvala Bogu ako Kija ima napolju dosta "likova" . I treba da ima. Takva zena! Mocna, stalozena, pametna, snalazljiva. Bice srecan onaj sa kim osnuje porodicu. Luna je premija za Radanovica jer ako bi birao po uzoru na onakvu majku koja odlucuje o njegovoj sudbini, ne zasluzuje ni jednu. A moram da spomenem: kako Lunu nije sramota svega pa da ne vidi i to da nikad kao muz nije branio Kiju a nju nevaljalu stalno stiti. Da mu je bar glavu razbila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA