≫ 

Ljuba Pantović otvoreno priznala da li će se pomiriti sa ćerkom Aleksandrom, ovim njenim rečima se niko nije nadao! (VIDEO)

Majka Aleksandre Subotić progovorila je o odnosu sa ćerkom i otkrila šta je najviše boli

  • 0

Ljuba Pantović je otvoreno priznala da ni u kom smislu ne podržava vezu, a ni brak njene ćerke Aleksandre Subotić sa Davidom Dragojevićem, sa kojim je u rijalitiju Zadruga. 

Poznato je da Ljuba i Aleksandra ne razgovaraju već izvestan period, a Ljuba je sinoć otkrila i da malu Magdalenu, Aleksandrinu ćerku koju ima sa Aleksandrom Čabarkapom, čuva Davidova majka - i to za novac. Nakon što je otkrila da za 5 sati čuvanja dnevno uzima, kako kaže, 1.000 evra, Ljuba je progovorila i o tome da li će se ikada pomiriti sa Aleksandrom, a osim toga, rekla je kako nikad neće odustati od toga da je udalji od Davida.

Aleksandra dobila rođendansku čestitku od majke Ljube, David pobesneo i bacio je, a ove reči su ga razbesnele! (VIDEO)

Aleksandra i David, Foto: A. Nalbantjan

- Jedna moja nezgodna osobila je da sam zlopamtilo i da ne praštam ljudima. To mi se pokazalo kao jedino ispravno, jer sam mnogo puta u životu bila izdana. Ali moja uloga majke nikada neće prestati, ja sam uvek tu za nju, ja ću nju uvek dozivati pameti. Ja mogu da pričam sa njom, ja mogu sve, ali ona je ta koja je svojim nepromišljenim postupcima napravila nepremostive prepreke, što se mene tiče - rekla je Ljuba.

Ljuba Pantović/ Printskrin: Youtube/AmiG Show

- Ubila je neka osećanja u meni, i to će je držati na distanci od mene. Neću dopustiti da bude smanjena ta distanca, ali i ja imam jedan život kao svi mi i neću dopustiti nikome da napadne na mene. Štitim se od svih, uključujući i nju, dok je u rukama neprijatelja - zaključila je Ljuba.

Subotići znaju koji zadrugari su najveći neprijatelji Aleksandre i Davida:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA