Napravio je sprdnju od naše veze! Aleksandra napala Davida i Lunu zbog njihovog druženja, a onda se rasplakala i izletela iz kuće! (VIDEO)

- Priča sa devojkama sa kojima se dovodi u bilo kakav kontekst! - rekla je Aleksandra kroz suze

  • 39

Prošle noći zadrugarima su pošteni video-klipovi u kojima ogovaraju jedni druge po ćoškovima, a kada su pustili jedan na kojem David Dragojević priča o svojoj vezi sa Aleksandrom Subotić nastao je pravi haos.

Aleksandra je urlala na Davida pred svim zadrugarima, a onda mu je prebacila druženje sa Lunom Đogani. Nakon ovoga u raspravu se umešala i Zorica Marković nakon čijih reči je Aleksandra pobesnela i počela da plače.

Aleksandra se rasplakala nakon svađe sa Lunom i Davidom, Printskrin: Youtube/Zadruga Offcial

Aleksandra je zamerila Davidu to što je od njihove veze napravio kako ona kaže sprdnju i to što se po kući žali da mu  ona ograničava slobodu i druženje sa devojkama.

- Ide kod ljudi koje zna dva meseca, kuka i žali se na našu vezu! Izmišlja ne znam kakvo ograničavanje slobode! Spava sa drugima u krevetu, grli se sa svim drugaricama, sa svima se ljubi, sa svima šeta... Priča sa devojkama sa kojima se dovodi u bilo kakav kontekst! Mene više niša ne zanima, napravio je sprdnju od naše veze i svaka budala može da mi se meša i da mi se smeje! - rekla je Aleksandra.

Luna iznenađena što joj Aleksandra zamera druženje sa Davidom, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pošto je Aleksandri najviše zasmetalo druženje njenog momka sa blogerkom i Luna je ustala kako bi objasnila celu situaciju, ali je Sobotićeva urlala na nju, nakon čega se rasplakala i besno izletela iz kuće.

Aleksandra plače nakon svađe sa Lunom i Davidom, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Što sam ja kriva što je on meni prišao?! Ja se sklanjam, od večeras više neće niko ni sa kim da se druži, jer Aleksandra očigledno ima problem i sumnja u sve nas ovde, čak i u muškarce. Ja ne znam šta je problem - čudila se Luna, dok je Zorica pokušavala da joj objasni da nije u pravu.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Idemooo

    2. novembar 2018 | 14:34

    Opaaaa jos jedan brak puca zbog Lune😂😂😂😂

  • oo

    2. novembar 2018 | 12:22

    Eto, juce sam rekla da ce doci do ovoga i da ce Aleksandra prozvati Lunu za njen odnos sa Davidom i dobila kontra-komentare. Jos jedan dokaz da me intuicija ne vara i da u vecini slucajeva znam sta ce se dalje desavati. A evo i dokaza za to da ce je titula iz Z1 pratiti celog zivota. U cijoj god se blizini nadje, sve devojke/zene ce se bojati za svoje partnere.

  • Mrznja

    2. novembar 2018 | 13:06

    Druze ja mislim da udje neki ozenjeni muskarac i smuva se sa nekom desetom devojkom tu u zadruzi ovi Kijevci bi Lunu krivili za to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA