Sara Reljić objasnila šta se krije iza slike golog muškarca iz njenog stana i zapušila usta hejterima! (FOTO)

Pevačica je sve objavila javno, a pojedincima je jasno stavila do znanja da joj se više ne obraćaju

  • 6

Sara Reljić nedavno je stavila tačku na raskid sa Vojketom Đansom, pa su mnogi pomislili kako već ima novog dečka. Međutim, to se nije dogodilo.

U pitanju je objava na kojoj je muškarac bez majice koji se nalazi u Sarinom stanu, a pevačica je nakon brojnih zaključaka fanova i ostalih, očigledno pogrešnih, objasnila o čemu se radi i koja je situacija zapravo u pitanju. Oglasila se na Instagramu, a evo šta je napisala:

- Ćao, ljudi, ova slika "golog muškarca" u mom stanu koja vam se "mota" po inboksima, a nemate petlju da me pitate ko je, slika je dečka moje dobre drugarice sa kojom je već dugo u vezi.

Sara Reljić/ Foto: ATA Images

- Zašto je slika nastala u mom stanu? Zato što - dok sam bila u Parizu, oni su mi čuvali stan i mačke. Misterija rešena! A svi koji su mi slali slike po inboksima, a nisu pisali direktno meni, mogu slobodno da kažem da su me razočarali...i da mi se ne javljaju više - napisala je Sara.

Sarino objašnjenje na Instagramu/ Printskrin: Instagram/sara_reljic.1

Sarinu emotivnu ispovest pred kamerama nakon raskida sa Vojketom pogledajte OVDE

Šta je Vojke Đans rekao o raskidu sa Sarom, možete pogledati u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Razum

    9. novembar 2018 | 21:29

    Ako se ona i Vojke ne pomire, ona će završiti sa nekim primitivnim kafanskim balvanom, a on sa nekom splavarusom jer je to svet u kome se kreću. Neko sa običnom profesijom sigurno ne bi mogao da podnese njihov način života. Valjda će imati dovoljno pameti da se manu inata, je ni ona ni on nemaju nikakve šanse da nadju nekog boljeg. Vole se, a inate se. Ako se ne opamete biće mnogo vremena i razloga za kajanje.

  • Maruška

    9. novembar 2018 | 12:51

    Nije da nas je baš zanimalo, al okej.

  • ivana

    9. novembar 2018 | 17:33

    Zar niko ne vidi koliko je ona ocajna da na sve nacine probudi bilo kakvu reakciju kod Vojketa,ponasa se kao ranjena zver

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA