"Voleo bih da sve zaboravi": Gagi progovorio o novogodišnjim željama za Lunu, a onda se obratio Kiji i Slobi!

- Luna u rijalitiju plače i pati za nama - rekao je Gagi

  • 47
Gagi Đogani, Foto: ATA images

Denser Gagi Đogani otkrio je da mu je prethodnu godinu obeležila Zadruga 1 gde je njegova ćerka Luna Đogani stupila u vezu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Gagi je zbog Luninih odluka u Zadruzi često bio na meti više negativnih, ali i pozitivnih kritika, a ćerku je uvek javno podržavao. Đogani se prisetio najemotivnijeg momenta iz 2018. godine koji će pamtiti.

- Kada smo sačekali Lunu u finalu, taj momenat kada su nas pustili u „Zadrugu“ da se vidimo sa njom nakon devet meseci. To je bio veoma lep osećaj, momenat koji ću zauvek pamtiti, momenat koji je sigurno obeležio 2018. - rekao je denser.

Gagi i Luna Đogani, Foto: Facebook/gagi.djogani

- Momenti koji su ostali kao ružan san su opet vezani za decu i naravno moju Lunu. Već dve godine smo fokusirani na rijaliti koji ona živi. Opet je Luna u rijalitiju, pa plače, pati za nama, eto možda to - rekao je Đogani.

Gagi je svojoj mezimici poželeo da zaboravi prethodnu godinu, jer 2018. godina za Lunu, kako kaže, nije bila idealna.

Luna i Gagi u emisiji "Narod pita", Printskrin: TV Pink

- Poželeo bih da Luna zaboravio ovu 2018. koja je po nju nije bila baš idealna. Svojim voljenima bih takođe poželeo puno zdravlja, da budu srećni nasmejani. Što se tiče mene, ja sam generalno ispunjen. Sve što sam uradio u životu, bio sam zadovoljan. I sebi naravno, želim zdravlje, da budem srećan i moja deca sa mnom, da budu pored mene. To mi je najbitnije - rekao je Gagi.

Đogani se i bivšim supružnicima Slobi i Kristini Kockar obratio i poželeo novogodišnju želju.

- Želim im puno zdravlja, sreće, ljubavi. Puno uspeha u karijeri, na poslovnom planu. Neka iskoriste svojih pet minuta - ispričao je iskreno Gagi.

VIDEO: Ona gori: Luna kao seksi Baka Mrazica

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlata i Zoc

    3. januar 2019 | 23:26

    Uz Kristinu smo.

  • Ajde

    3. januar 2019 | 13:59

    Sta da zaboravi,ne a od tog nista,to je bila lazna prica i patetika za gledaoce da se sazale i ne bi li malo manje bila hejtovana,voli ona Slobu kao lanjski sneg.Djogaji dosta foliraze,samoiskljucite se od izjava iz medija,koje su sve samo ne pametne.

  • MIKI

    3. januar 2019 | 23:26

    KIJA KRALJICA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA