Zadruga Specijal: Luna doživela nervni slom zbog cimerki, Mina priznala "ku*va sam", majka je podržala! (VIDEO)

Zadrugari ne miruju ni za praznike

  • 18

Nova epizoda emisije "Zadruga Specijal" govori kako naši zadrugari ne miruju ni tokom praznika. Nakon što je Aleksandra Subotić fizički nasrnula na Minu Vrbaški, nakon čega je napustila Belu kuću, Mina je javno priznala da se bavila najstarijim zanatom kako bi pomogla svojoj porodici dok ju je majka Ivana Vrbaški podržala. Zatim je Luna Đogani ponovo imala nervi slom, ali ovoga puta ne zbog bivšeg dečka Slobe Radanovića, već zbog svojih cimerki iz rijalitija. Majka Zerine Hećo, Sanela, za našu emisiju otkriva da li će prihvatiti Baneta Čolaka za zeta ako se nakon rijalitija pomire.

Ovu, kao i mnoge druge teme koje smo pripremili, možete pogledati u videu na početku teksta!

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    12. januar 2019 | 21:36

    Nije Luna doživela nervni slom već se "olešila" od alkohola, pa je vodili na trežnjenje. Kakvi crni nervni slomovi posle svake žurke kada se napije.! Nisu gledaoci ni ludi ni ćoravi!

  • Aleksija

    13. januar 2019 | 06:38

    Ne mogu da verujem šta čitam. Mnogo podcenjjujete gledaoce. Devojka bila u alkihočarskom delirijumu. Manite se više nervnih slomova.. Medicinska struka mora reagovati na ovo. Tolikim nekritičkim stavom, ne pomažete toj histerečnoj, bolesnoj i sklonih alkoholu devojci.

  • lka

    12. januar 2019 | 23:25

    Kako je sve providno, otkrice prostitusanja Mine Vrbaski kosta Petra izbacivanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA