≫ 

"Nije ona donosila nikakav novac kući, ja sam joj davala novac!": Ivana Vrbaški tvrdi da Mina pokušava da se opere nakon javnog priznanja da se bavila prostitucijom

- Moramo da raščistimo to. Ona pokušava sebe da opere, da ne bi imala puno osude u kući. Prvo, ona to nije radila zbog mene, ja sam tada radila, posao sam napustila tek kad je Mina ušla u prvu Zadrugu - rekla je Minina majka

  • 14

Mina Vrbaški pre nekoliko dana je pred celom nacijom priznala da se bavila prostitucijom, a sinoć je nakon otkrivanja šokantnih detalja iz tog perioda, kada je imala svega 16 godina, dobila priliku da se čuje sa svojom majkom Ivanom Vrbaški. Iako je stala uz nju, Ivana, koja, kako kaže, tada nije imala pojma u koji svet je njena ćerka zakoračila, priznaje pred kamerama da će sa Minom tek porazgovarati oči u oči kada izađe iz Zadruge.

- Noć je bila duga i užasna, nije prva, već se dešava noćima posle onoga što je Mina izjavila. Užasno se osećam, nemoćno, tužno, a opet je ona moje dete. Niko mi nije javio, ja sam se spremila da legnem da spavam, čujem Minu da ustaje i počinje da priča, ja sam je čula. Kao da mi je neko udario 500 šamara, ne znam kako da dočaram to, ko ne doživi ne može ni da sluti taj osećaj. Malo je to sve preuveličano, ja sam od roditelja koji ne podržavaju dete ako je pogrešilo. Moramo da raščistimo to. Ona pokušava sebe da opere, da ne bi imala puno osude u kući. Prvo, ona to nije radila zbog mene, ja sam tada radila, posao sam napustila tek kad je Mina ušla u prvu Zadrugu. Očekuje nas dug razgovor kad izađe, nije mi namera da je kudim i slomim psihički još više - izjavila je Ivana i dodala kako muškarce sa kojima je Mina bila ne poznaje.

Ivana Vrbaški/ Printskrin: TV Pink

- Ne poznajem te ljude, ne sumnjam ni na koga, a i da sumnjam ne bih nikad da etiketiram te ljude. I da sam mogla da dođem do tih saznanja, to je bilo 3, 4 meseca pre nego što je ušla u Zadrugu, tako da ne znam, ne znam. Ne sumnjam ni na koga od poznatih ličnosti, ne tražim krivca, ona je krivac. Minu svi znaju ovde, kad je otišla odavde progutao je Beograd, počela je lepo i onda je skrenula - rekla je Minina majka.

Iako je Mina rekla kako je stalno donosila novac kući, davala ga mami uz priče da je pozajmila kako njena mama ne bi posumnjala da radi to što radi, a Ivana s druge strane kaže kako njena ćerka ništa nije donosila u kuću.

- To moram da demantujem. Nije ona donosila novac kući, dolazila je kući vozom i kad se vraćala, ja sam joj davala novac. Verovatno je trošila na izlaske, nije na garderobu. Da li je moguće da neko može da posumnja da neki roditelj sedi kući i očekuje tako nešto od svog deteta? Demantujem i demantovaću. I kad Mina izađe, zajedno ćemo da sednemo u neku emisiju i da demantujemo. Ona sada pokušava sebe da opere. Da sam mogla da naslutim čime će se baviti, ne bi došlo do toga. Ne znam šta bih izmenila, ali sigurno bih kao svaki normalan roditelj uradila nešto. Kada je prvi put otišla od kuće, ja sam radila sve da je vratim, ali ona je bila stariji maloletnik i ništa nije bilo moguće. Taj period od tih nekoliko meseci, Mina je odlazila u Beograd na treninge, živela je sa najboljim drugom, nije donosila materijalno skupe stvari da bih je ja pitala odakle joj to, ništa nije imala da bih je to pitala. Nisam idiot da ne pomognem rođenom detetu. Ništa nisam videla, to je bio kratak vremenski period, jer je ona posle toga ušla u Zadrugu. Nisam imala kad i gde da primetim. Koliko je puta pobegla od kuće, mi smo je vraćali, pa onda opet ode i tako - ispričala je Minina mama u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Mina Vrbaški/ Printskrin: TV Pink

Osim toga, Ivana je otkrila i da li bi se drugačije ponela da je sve saznala direktno od Mine, oči u oči, a ne putem medija.

- Ne znam. Naravno da ne bih bila jednako blaga. Da nije ušla u Zadrugu i radila to što je radila i da je došlo do mene, to bi išlo drugim tokom. Gledala sam je, mnogo puta sam vraćala snimak, mislim da joj je došlo u glavu šta je uradila i treba da ostavi sve to iza sebe. Ja se trudim da moj sin to ne gleda, da ne dolazi do njega, on ima sedam godina. Sanjina mama me je zvala, svi pozivi koji su mi bili upućeni bili su sa rečima podrške, svi su nam dali podršku, samo neke osobe koje se bave nekim Instagram profilima nas pljuju. Nisam naišla ni na jednu osudu od mojih najbližih, oni su uz nas i u dobrom i u lošem. Mina je pogrešila, ne možemo da vratimo vreme, ali možemo da ispravimo neke stvari. Nije ni lako ni lepo kad vam dete pljune tako nešto i vi to saznate preko medija, pa ispadnete kao neko ko je to podržao. Teže mi je, jer je ona sebe ukanalila, nije ona napravila neko zlo, ona može da naiđe na loše komentare, ja sam žena od 40 godina i mogu da se nosim sa tim. Neka ona bude primer devojkama da tako nešto ne rade. Baka, ona smiruje mene, ona nekako prisebnije to gleda, ali ona žena sigurno u sebi guta i nije joj prijatno - izjavila je Ivana i dodala kako misli da učesnici Zadruge posle svega neće promeniti mišljenje o njoj, kao i da će ona uvek biti uz nju, šta god da uradi.

Ivana Vrbaški/ Printskrin: TV Pink

A šta će se dogoditi kada se majka i ćerka sretnu u normalnim okolnostima, kada Mina izađe iz rijalitija, to ne zna ni ona.

- Ne znam šta ću je prvo pitati. Verovatno ćemo se izljubiti, pa i svađati, pa sesti i popričati. Kad izađe, malo će se povući, da se sredi sa školom... Nikad, ni u jednom segmentu se ne stidim svog deteta. Bolesno je stideti se deteta. Tužna sam što mi nije rekla, ali ne želim da se plašim da će se ponoviti, nego želim da razmišljam o tome da ona završi sve što ima, da sredi tu školu, da ispuni obaveze koje ima, neka nađe neki posao ili neka ide negde van - zaključila je Ivana Vrbaški.

VIDEO: "Ku*va sam i je l' mi fali nešto?!" Mina Vrbaški pred celom nacijom priznala da se bavila prostitucijom

VIDEO: Nakon što je priznala da se bavila prostitucijom, Mina hitno razgovarala sa majkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    13. januar 2019 | 21:59

    Kakva majka takva cerka!Ova Mina nema nista pametno da pokaze,sve se vise ponizava,a kao pravi zrtvu od sebe!Bolje da si isla u skolu,nego sto si po rijalitiju!Fujj

  • B

    13. januar 2019 | 18:14

    Jedino ovo joj verujem. Mina je to radila ne da bi pomogla svojima vec da bi kupovala markirane stvari i bolji telefon. Ali da nije znala sta joj cerka radi to laze.

  • Ljubica

    13. januar 2019 | 22:43

    Kakva sramota da neko ko je prostitutka dobije za to aplauz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA