≫ 

Tresla se kuća! Sanja i Matora zbog Lune urlale jedna na drugu, jecale u suzama, Stankovićeva zgrabila Jovanu za vilicu! (VIDEO)

- Imam pravo jer vidim neke stvari. Luni sam rekla da se pos*ala po tebi u prvoj sezoni. Ne razumem što se ti moraš oko nje - rekla je Sanja

  • 18

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Sanja Stanković jecala je i vrištala tokom žestoke svađe koju je prethodne noći imala sa svojom devojkom Jovanom Tomić Matorom.

Razloga za svađu bilo je više, a dva ključna su Matorin nekadašnji poljubac sa Lunom Đogani, te Sanjina izjava da je sanjala leptiriće u stomaku, pošto ih pored Jovane navodno ne oseća.

- Matora je rekla da si joj otkrila da ti fali muškarac, zašto je mučiš više - glasilo je pitanje gledaoca za Sanju.

- Ona mene muči. Da je tako, mogla sam da se okrenem i odem. Ona okreće loptu da sam ja loša ovde. Ti si kriva. Donosim ti hranu, ti jedeš paštetu. Potenciraš raskid. Ne želim to. Ja ti samo ne verujem. Imam pravo jer vidim neke stvari. Luni sam rekla da se pos*ala po tebi u prvoj sezoni. Ne razumem što se ti moraš oko nje - rekla je Sanja.

Sanja Stanković plače, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja čekam da mi pričamo. Neću da prebacujem loptu. Ti si rekla da je sve ovo prevara i da ti ne treba osoba kao ja. Ja hoću da pričam sa tobom. Ja sam tebi rekla da kada ne bude išlo da treba da mi kažeš, da ostanemo prijatelji. Ne razumem šta treba da mi kažeš. Ne razumem šta. Razumem da je povređujem. Ono što čovek sanja, to želi. Odlučila sam da joj verujem. Ona meni ne. Ne želim da je vidim nesrećnu. Ako je ovo sa Lunom problem, mi onda nemamo problem. Neću da me sažaljeva, neću da joj budem navika - govorila je mirnim tonom Matora, a onda je počela da govori višim tonom:

- Slušaj me sada! Meni ovo ne treba! Dogovori se sama sa sobom da li hoćeš da budeš sa ženom ili ne? Lepo ti kažem da prema Luni ne osećam ništa. Imam potrebu da je peckam. Nema to veze sa tobom. Radi se o stvarima u kojima sam ja ispala lažov - vikala je Matora.

Sanja je Matoru zgrabila za vilicu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Sanja je nakon okršaja rekla da neće ni spavati sa Jovanom u krevetu, već će otići u krevet kod Mine Vrbaški, nakon čega je došlo i do fizičkog okršaja.

- Nemoj da mi glumiš ludilo i da me udaraš. Nikakvu ja vodenicu ne okrećem. Pitala sam te da li spavaš kod mene. Te fore i te gluposti, mene nemoj da lažeš. Samo sam te nazvala seljančurom - govorila je Jovana.

Ja te molim da me ostaviš na miru. S kojim pravom ti mene zoveš seljančurom, bre?! - plakala je Sanja.

- Prestani da udaraš i da praviš scene - rekla je Matora.

Svađa se nastavila i u spavaćoj sobi, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Pa, skloni se od mene, bre! Provociraš me - vikala je Sanja plačući.

- Glumiš ludilo - odbrusila joj je Matora.

- Ja sam ta koja je htela da spusti loptu. O čemu ti pričaš?! Šta sam ti loše rekla. Sram te bilo. Lažeš tu, uopšte te nisam uvredila. Guraš me ovde, alo - govorila je Matora iznervirana.

- Ne, ja sam! Ne zaslužuješ da spavam pored tebe, nakon onoga što si mi uradila i rekla - rekla je Stankovićeva, pa napustila spavaću sobu.

- Ona hoće da ja ovde izubijam nekog, da je vređam. Zbog moje majke prvo neću da se bijem sa njom ovde. Treba da pričamo normalno i kraj. Neću da me muči više ovde - pričala je Matora Zorici.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    21. februar 2019 | 12:24

    Sanja i ti si za posmatranje...cim ti je liliputanac od matore ljubav 😂😂😂

  • Rule

    21. februar 2019 | 10:47

    Sta djevojke rade da dodju do nagrade u rijalitiju. Sanja zbog ove veze tesko da ce naci muskarca za sebe. Steta lijepa je, ali to nije dovoljno.

  • Istina

    21. februar 2019 | 11:18

    Sanja ne glumi zrtvu vise, ali lepo to radis, sramoto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA