≫ 

"Ološi jedni, sa spodobama me povezujete!" Stanija počela da plače od besa zbog tvrdnji Zorice Marković, umalo izbila tuča!

- Umrećeš u svojoj zlobi! Dajte dokaz, 10 godina vas slušam kako izmišljate! - urlala je Stanija i brisala suze

  • 28

Zorica Marković isprovocirala je Staniju Dobrojević pričom o izvesnom deda Žiki sa kojim je bila u navodnoj vezi. U svađu se umešala i Ljuba Pantović, a onda je izbio opšti haos.

Stanija u jednom momentu umalo nije fizički nasrnula na Zoricu, međutim Lepi Mića ju je zadržao. Nakon ovoga Stanija je završila u suzama.

- Ako neko poznaje Staniju, onda sam to ja. Ona je devojka lepa, unovčila je to na pravi način... Meni su njene fore i fazoni unapred poznati. Priča o deda Žiki nije potekla od mene. Deda Žika je tada bio mnogo stariji od tebe. Pričalo se po Rumi da je bio sa tobom, ali ta priča nije potekla od mene - rekla je Zorica.

Zorica i Stanija se svađaju, Printskrin: TV Pink

Staniji nije bilo pravo da o tome sluša, pa je izgorela od besa. Na sve načine pokušavala je da objasni da stariji čovek i ne postoji, te da joj je dosta "laži koje drugi već deset godina izmišljaju o njoj".

- Ja sam pre 20 godina imala 14 godina. Ja nikada nisam imala dečka u Rumi, prvi moj dečko je bio iz Sremske Mitrovice i bila sam sa njim pet godina. Ne poznajem nikakvog deda Žiku. Pravite mi priče sa nekim dedama... Ne postoji nikakav deda Žika! - vikala je Stanija, ali Zorica nije odustajala.

Zbog izgovorenih reči i provokacija, Dobrojevićeva je počela da se trese i plače.

Stanija se rasplakala nakon svađe sa Zoricom i Ljubom, : TV Pink

- J*bo te deda Žika! - nastavila je Zorica, pa odmahnula rukom.

- U sina se zaklela da sam ja naručivala pesmu za Davida... Ovde samo izmišlja, pa kako ne bi izmišljala i priče o dedama! Sa kavim spodobama i nakazama me povezujete! Ološi jedni, sve ću da vas otvorim! Ološu jedan! Umrećeš u svojoj zlobi! Dajte dokaz, 10 godina vas slušam kako izmišljate - urlala je Stanija i brisala suze.

- Ajde, ku*vice, plači! - dovikivala joj je Ljuba.

- Porodica ti se raspada ovde, a ti izmišljaš priče o meni, klošarke jedne - vrištala je Stanija.

VIDEO: Stanija proglašena za najbolju osobu u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    2. mart 2019 | 18:25

    Ne placi Stanija! Takva kakva si jos malo pa ces plakati da te makar i deda pogleda. Ili makar Darko 100%. 😂

  • Max

    2. mart 2019 | 19:53

    Nisam Stanijin fan. Cak nasuprot ne volim devojku uopste. Ali ova Zorica je dno dna. Srami se Zorice. Svojih godina pre svega i svoje karijere koju ocigledno nemas. Jer da ju imas ne bi se vucarala po realitijima vec godinama i pravila price i spletkarila. Odvratna si.

  • Ljubinko

    2. mart 2019 | 21:36

    Kako uvek isti copor napada Staniju , naj ruznijim recima? POSLE TOGA kazu ,OPET PRAVIS ZRTVU OD SEBE . Iako ne place ne vristi ne skace po stolu ne lomi inventar. .. ??????? Ko ustvari ,glumi zrtvu ZNAMO SVI! !!!! 😚

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA