≫ 

Luna pala na zadnjicu kad je videla kakvo rođendansko iznenađenje su joj priredili, a tačno u ponoć Marko ju je još više raspametio! (VIDEO)

Kunem vam se da u životu nisam doživela ništa lepše od ovoga što ste mi priredili! - nije skidala osmeh sa lica Luna, koja je danas napunila 23 godine

  • 38

Luna Đogani već dve godine zaredom rođendan slavi u Zadruzi, a ukućani su se potrudili da joj za ovaj divan dan prirede posebno iznenađenje.

Luna je danas, 8. marta,  napunila 23 godine, a njeni prijatlji Savo Perović, Mina Vrbaški, Jelena Krunić i dečko Marko Miljković su se potrudili da sve bude lepo organizovano.

Kada su se kazaljke poklopile, svi ukućani čestitali su Luni rođendan, a blogerka je ostala iznenađena kada je ugledala poruku koju su joj na platou ispred doka ostavili njeni najbolji rijaliti prijatelji.

Zadrugari kamenjem ispisali čestitku Luni čestitku za rođendan, Printskrin: TV Pink

Oni su kamenjem koje su našli po dvorištu ispisali "Luna, srećan rođendan", a uz to su pevali njenu omiljenu pesmu "Despacito".

Kada su joj svi ukućani čestitali rođendan, Luna se uputila na ivicu doka gde ju je čekao dečko Marko Miljković, a to je zasigurno bio jedan od najlepših romantičnih momenata u njenom životu.

- Ponoć, srećan ti rođendan - rekao je Marko Luni dok je u pozadini zadrugari pevali pesmu "Dani i godine" Nine Badrić, posle čega su se njih dvoje zagrlili i dugo ljubili.

Marko čestita rođendan Luni, Printskrin: TV Pink

- Hvala ti što si moja ljubav. Prelepo je, divno je, preslatko je. Hvala ti za sve - rekla je Luna.

Luna i Marko zatim su se uputili ka ostalim zadrugarima, kojima se Luna zahvalila na svemu što su priredili za nju i tom prilikom rekla kako joj je ovo najlepši rođendan do sada.

Zadrugari čestitaju rođendan Luni, Printskrin: TV Pink

- Kunem vam se da u životu nisam doživela ništa lepše od ovoga što ste mi priredili. Hvala vam do neba! Puno mi je srce. Svi dragi ljudi su mi tu. Mama i tata sigurno sada plaču, volim vas! - pričala je Luna.

Pogledajte kako su Luni čestitali rođendan mama Anabela i tata Gagi Đogani.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    8. mart 2019 | 14:15

    Jaooooo,hocu da mi se pripremi rodjendan kao sto je bio Kijin,hocu da snimim pesmu,hocu da nastupam,hocu i ja da radim photoshootinge za modne brendove,hocu da napisem knjigu,hocu i ja u ziri,hocu da me rodi tetka Nadica,hocu da.........

  • B@@@

    8. mart 2019 | 14:48

    Dosla do godina al do pameti nije..

  • Sara

    8. mart 2019 | 12:51

    23 godine , a ponasanje kao od deteta koje ima 3 godine 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA