≫ 

Luna i Marko ušli u tuš kabinu, spremni za akciju, ali ovome se nisu nadali - peškir skliznuo i u sekundi promenio sve! (VIDEO)

Videlo se da je Luna skinula sve sa sebe...

  • 35

Kako je to već uobičajeno i svakodnevno, Luna Đogani i Marko Miljković krenuli su zajedno na tuširanje, gde je pala još jedna akcija u nizu njih. Međutim, umalo da su pokazali baš sve u nezgodnom momentu!

Naime, Luna je ušla u tuš kabinu u bade-mantilu, a u tom trenutku je umalo pao peškir koji su stavili kako bi se zaklonili od kamere.

Videlo se da je Luna gola, ali je uspela da zadrži peškir, a u pomoć joj je odmah skočio Marko, čim je shvatio šta se dešava.

Luna u bade-mantilu ušla u tuš kabinu/ Printskrin: TV Pink

Videlo se da se Luna nasmejala, a izgleda da se Marko uspaničio više od nje od pomisli šta bi se moglo destiti, a kadar je već druge sekunde bio promenjen...

Kako je izgledao ovaj sekund, pogledajte u nastavku:

VIDEO: Marko ljubomoran na Gastoza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    26. mart 2019 | 08:59

    Ovoliko pljuvanja po djevojci i ovoliko gadosti od iste gleda i komentarise milionski broj gledalaca .Da imalo ima normalne roditelje oni nebi ni dozvolili da bude u rijalitiju !Ovo njeno ponasanje nemoze ni jedna rec opisati !Uzas !

  • 432 432 432

    25. mart 2019 | 22:26

    A kakav drugi naslov mozemo ocekivati? Ili tuce ,histerise ili na stolici radi sta jedino ume. To je to,svaka cast sto ovo naturiste vec godinu dana forsirate kao nesto za plasiranje u medije.Zasticena maksimalno,ponasanje korigovala u skladu sa svakodnevnim izcodjenjem i pricom sa mamom i to je to.Znamo svi sve i hajde pobedi vise da ne slusamo kmekutanje i meketanje ilo sta je ono vec nesto kao traktor sto kao treba biti smeh. Na sili sve ,sve gluma,laz i foliraza je ova Djogaj.Kad se pogleda sve onako generalno za gadjenje.

  • Leo

    26. mart 2019 | 07:58

    Meni su i on i ona odvratni.On kao muskarac nula obadvoje nula.Srama ni jedan ni drugi.Sad kad izadu pravo u porno branzu.On sa toliko godina mozak ko u kokoske.Arogantan i bezvredan.Luna misli da sa tim potezima i ponasanjem ce sprat sa sebe sve negativno,a samo sve vise pokaziva njen maloumni mozak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA