"Isto je uradila što i Luna, a bila je na Kijinoj strani..." Zorica Marković i Marija Kulić oplele po Ani Korać! (VIDEO)

- Spavale zajedno do mene, ženo. Kija je gledala kao Boga - pričala je Zorica prisećajući se prve sezone Zadruge

  • 8
Marija Kulić, Zorica Marković Printskrin: TV Pink

Zorica Marković i Marija Kulić komentarisale su ponašanje Ane Korać prema Davidu Dragojeviću, budući da su se stvari promenile i sve se poljuljalo onog trenutka kada se Aleksandra Subotić vratila u Zadrugu.

- Prošle godine da nas razapnu što smo bili na strani prevarene žene, a ne na strani ljubavnice - komentarisala je Zorica.

- Pa kako možeš da budeš na strani ljubavnice? - upitala je Marija.

- Ma, ne mogu nikad! - bila je odsečna Zorica.

- A ova je učestvovala u prošloj sezoni, ova Korać. Isto je uradila sad. A bila je na Kijinoj strani... - uskočila je Marija.

Ana Korać i David Dragojević/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Spavale zajedno do mene, ženo. Kija je gledala kao Boga. Ona bi bila druga, treća, peta, nijedna nije bila, narod je provalio...

- I zamisli ti, da izađeš i s njenim mužem spavaš. S drugaricom s kojom si ovde spavala i bila nerazdvojna. Zamisli ti taj bezobrazluk! - rekla je Marija začuđeno.

Kija i Ana dok su bile u dobrim odnosima, Foto: Instagram/kija_kockar__official

- Ovo nije ništa šta je ona uradila Kiji. Nije Kija džabe nju odje*ala! - rekla je Zorica.

- Izađeš napolje, je*eš se sa mužem za kojim se ona ovde raspadala u komadima, dođeš ovde, podržavala si prevarenu ženu, sad ti napraviš prevaru... Oni nisu raščistili, ti si uletela, sestro - komentarisala je Zorica besno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anđela

    5. april 2019 | 22:07

    Nije to brak Aleksandre i Davida. Vrlo kratko su bili zajedno pa on otišao za Ameriku. Vratio se i odmah ušli u Zadrugu. Spojili se više poslovno, zbog rijalitija, nego zbog ljubavi. Ona skitala ovde. On skitao tamo.

  • Aco

    5. april 2019 | 22:03

    I Aleksandra je prevarila Davida. I ona ima starijeg dečka u Novom Sadu.

  • wwwwww

    6. april 2019 | 00:13

    Kija nista ne radi onako, zna ona sta radi i to dobro. Sve ce se na kraju iskristalisati i pokazati sta je ko radio,organizovao i pakovao Kiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA