≫ 

"Došli su da me izbace iz kuće!" Aleksandra Subotić ispričala šta je doživela od Davidovog očuha i sestre nakon što ju je on prevario sa Anom! (VIDEO)

- Znaš ti šta sam ja prošla, sedim tamo sa detetom i osećam da meni tu nije mesto. Zbog čega? Zbog njegove zaje*ancije - ispričala je Aleksandra

  • 32

Aleksandra Subotić u razgovoru sa Zoricom Marković otkrila je detalje svog boravka u porodičnoj kući njenog bivšeg dečka Davida Dragojevića.

Prema njenim rečima, izabranik Biljane Dragojević je nju izbacio iz kuće, iako je Davidova majka pokušavala da je vrati. Ona je objasnila i da se posle svega što se dešavalo sa Davidom osećala kao stranac.

- Ja držim njegov telefon u rukama, meni njegova sestra kao: "Pa znaš šta, sad nije ista situacija" i kaže mi: "Ti nisi više sa njim i ne pripadaš nama". Znaš ti šta sam ja prošla, sedim tamo sa detetom i osećam da meni tu nije mesto. Zbog čega? Zbog njegove zaje*ancije - govorila je Aleksandra.

Aleksandra Subotić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sam planirala sa tim čovekom život, decu, porodicu... Tamo je trebala da bude naša kuća, da se radi temelj, upisala dete u vrtić. I odjednom oni se ovde zaje*avaju, a napolju pakao. Odjednom ja tog čoveka počinjem da prezirem. Posle dolazi neki njegov prijatelj da me izbacuje iz kuće, dolazi Mungos da me izbaci iz kuće. Znaš kako sam se ja osećala kada sam došla u Kaluđericu? Meni Biljana kaže da će da me vrati, ja sam znala da nikada neće da me vrati - dodala je Subotićeva.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zejna

    6. april 2019 | 19:23

    Za ove sto kao "brinu" o Aleksandri: Brinite vi za vasu krivonogu, njena putovanja i druzenja sa likovima iz pozemlja, njenu zabranu ulaska u Crnu Goru, njen nekarakter isl. Aleksandra je namuceno dete koje je ostalo uspravno i bez ikakvih je zakonskih ogranicenja da ide gde hoce i kako hoce!

  • Napukle usne

    6. april 2019 | 19:06

    @Ugo mora da si Hugo ANin! Sto je tvoja briga sto je usla i sta ce da radi! Brini se ti o krivonogoj, koja siri noge svakome, od Janjusa, slobe, onog Marka, Davida..Sve zauzeti, osim ovog Marka, koji je bio samo paravan za Davida! A zasto ne moze uci u C. Goru, ha? E, o tome pricaj, a ne o Sandri.

  • lud na kub

    6. april 2019 | 18:46

    Ja ne znam sta reci za ovu devojku! Ok prevario je javno nije to lepo ali ALIIIII to je bilo za ocekivati posle onakvih izleta besa sa njene strane punih 5 meseci. I sta je ona uradila otisla kod Davifove mame... ok i to razumem ali kad je prevario ona je i dalje bila tamo wtfSad ostavila dete komsinici?????? Ljudi dal je to normalno... dete ima 5 godina a ona vec 2-3 godine u rijalitiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA