≫ 

"Kako mogu da ti verujem? Bila sam ubeđena da je sve ovo igra": Aleksandra osula paljbu po Davidu zbog veze sa Anom, a onda se umešala i Koraćeva (VIDEO)

- Nisam verovala svojim očima. Čak sam se i produkciji žalila da to oni rade, ali nisu. Sad mi je sve jasno - rekla je Aleksandra

  • 15

Aleksandra i David imali su žestoku raspravu tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Subotićeva je rekla da nije mogla da veruje da Dragojević uplovio u vezu sa Anom Korać.

- Rekao si da je sve ovo igra i rijaliti. Rekao si Petru (Petru Tojagiću, bivšem zadrugaru). Biljana mi je posle rekla kako je sve ovo sa Anom fejk. Kako mogu da ti verujem. Bila sam ubeđena da je sve ovo igra. Na Instagramu sam objavljivala romane, nisam bila svesna. Nisam verovala svojim očima. Čak sam se i produkciji žalila da to oni rade, ali nisu. Sad mi je sve jasno - rekla je Aleksandra.

- Rekao sam da je sve ovo rijaliti. Nisam spomenuo Anu. Iskreno je sve sa Anom, do dan danas. Problem je što je tvoje ponašanje bilo loše. Voleo sam te kao osobu, ni ja nisam hteo da priznam sebi. Na kraju sam pukao i krenuo sa Anom da se družim. Ni ti nisi čekala, pa si otišla tamo na večere - rekao je David.

- Nikada nisam rekla da mi je on dečko. Htela sam da vidim da li mogu da komuniciram i funkcionišem sa njim. Posle sam shvatila da sam zaljubljena. Teško mi je da pričam o svemu tome. Meni je samo bitno da David bude iskren do kraja. Svako je ovde znao, nisam ga muvala dok je bio sa njom. Ovde sam se družila sa Mićom, Matorom i Sanjom. Sa Aleksandrom nisam nikada bila bliska. David je njoj sve rekao. To je njen problem. Sada neće da prizna sve ovo što govori. Cela priča joj pada u vodu - rekla je Ana.

Pogledajte ceo snimak:

VIDEO - Zadruga specijal: Povratak Aleksandre uzdrmao Zadrugare, ovako su reagovali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filigran

    9. april 2019 | 01:25

    Ova nesretna Aleksandra toliko laze da nema dalje. Njoj je bitno da bude u centru paznje , ne preza ni od cega. Stida i srama nema tako da je glumila trudnocu i pobacaj i mnogo toga. Sve za pare i popularnost. Mamin decko joj napravio dijete , a ona kao nije znala ni da je ozenjen, ni da je mamin svaler. Da nije tuzno bilo bi smijesno.

  • Pamtimo ko je dotična...

    9. april 2019 | 05:15

    Aleksandra zlo najveće

  • Sandra

    9. april 2019 | 13:32

    David je najpokvarenije musko sto sam ikad cula! Eno ima dokaz da su mu pare uplacivali fanovi, sve sto je Aleksandra tvrdila! Dno dna od coveka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA