≫ 

"Govorio si mi da odem odavde da bi ti mogao da je*eš drugu": Aleksandra napala Davida, a onda joj je on besno odbrusio (VIDEO)

- Hteo si da izađem iz rijalitija da bi ti imao nešto sa njom. Klošaru jedan - rekla je Aleksandra

  • 7

Aleksandra i David ponovo su zaratili, a jedno drugom su rekli svašta. Subotićeva ga je pecnula zbog veze sa Anom Korać.

- Hteo si da izađem iz rijalitija da bi ti imao nešto sa njom. Klošaru jedan! Počeo si da flertuješ sa njom, govorio si meni da odem odavde da bi ti mogao da j*beš drugu. Šta sam sve radila zbog tebe - rekla je Aleksandra Dragojeviću.

- Nisi htela ništa da radiš. Bubice nisi nosila, samo si mislila na sebe. Sve što sam ti ja govorio, ti si ćutala. Samo si divljala. Nisi htela da priznaš mnoge stvari. Zaljubio sam se u Anu, ti si bila kao devojčica, buntovnik. Ne bi mogla da izdržiš ovde, vidiš da ti je odgovaralo. Sada svi pišaju po meni i tebi je lako. Uvek si bila negativna, i svi su bili protiv tebe - rekao je David.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Da li su pare razlog za svađu Aleksandre i Davida?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    14. april 2019 | 19:13

    Jok tebe ce da je.e...Ana Korac kakva god sponzorusa bila za tebe je premija i po ponasanju i izrazavanju i obrazovanosti. Ti mozes samo sa Lunom osnovcem pod ruku 😂😂😂

  • Adi

    14. april 2019 | 21:05

    Ha, jes i nasao je koga ce bas je'ati! Je'ace elitna njega!

  • Boba

    14. april 2019 | 19:36

    Nasao je bas srecu sa njom. Ona je veliki lazov . Kako je nije sramomota. On je trebao da gleda majku pa da prosi cerku. sr

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA