"Ti si za šipku i dekice, a gej iz Veternika...": Stanija urnisala Doroteu zbog striptiz-snimka, pa optužila Davida da se time bavi u Americi! (VIDEO)

Veliki šef putio je snimak uspomena u kome je Dorotea igrala oko šipke u jednom klubu zbog čega je nastao opšti haos

  • 3
David Dragojević postavlja pitanje Dorotei, Printskin: TV Pink

David Dragojević  je u "Igri istine" pitao Droteu Jovanović da prokomentariše reči Stanije Dobrojević koja je nije imala lepo mišljenje o njoj nakon što je videla snimak u kome Jovanovićeva igra oko šipke.

- Imam pitanje za Doroteu. Videli smo danas tvoj klipčić, meni je to kul, mlada si. Kako ti je bilo što te je Stanija tako prokometnarisala? - upitao je David.

- Ekonomiju ne planiram da upišem, niti da završim. Ja ekonomista nisam, ja sam to radila jako mlada. Da li je moja majka ponosna ili ne, to nije tvoja stvar. To kad budeš imala svoju decu, zapitaj se, ali izgleda da nećeš ni imati decu, jer ti niko neće ni napraviti dete. Ja sam to uradila tako što sam imala ćef da uletim u gej klub i igram. Mina je isto bila u tom klubu. U taj klub su dolazili i prijatelji koji nisu gej. Otišla sam dva puta tamo, to nije nešto čega se stidim, ali se ni ne ponosim. Bila sam potpuno trezna - rekla je Jovanovićeva u svoju odbranu.

Svađa Dorotee i Stanije, Printskin: TV Pink

Stanija je žestoko uzvratila Dorotei, pa Davida optužila da u Americi igra oko šipke pa zbog toga podržava Jovanovićevu.

- Ti si devojko dno, samo si za šipku i dekice! Jesi završila neku školu? Veliki odmor si završila? Je l ti treba neki dekica da ti ga da da se smiriš? Treba ti! I ta pede*čina iz Veternika je to sigurno radio u Americi, pa sad podržava Doroteu. Izbotoksirani... -  odgovorila je Stanija.

Kako je izgledala svađa Dorotee i Stanije i kako je David regovao na optužbe da u Americi igra oko šipke pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    15. april 2019 | 17:50

    Reče Stanojka, Američka tutka! Stano, nebitna si, tebe bako neće više ni dekice. Hahahahahaha

  • .

    15. april 2019 | 13:03

    Pa sama je dovoljno rekla tim "I Mina je bila tu", da, ista Mina ta moralna gromada 🙄.

  • Ana

    15. april 2019 | 18:32

    Dorotea je izmislila svijet za tuku Staniju, neka Stanija sebe gleda prvo pa tek onda komentariše .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA