≫ 

FIlip Mijatov se oglasio nakon Minine ispovesti o njemu i Ani Korać

- To sve što Mina priča, to je istina! Mina sve zna! - počeo je sa pričom Filip

  • 18

Mina Vrbaški je u Rajskom vrtu otvorila dušu Drvetu mudrosti i pričala o Ani Korać, ali i o Filipu Mijatovu. Podsetimo, Mina je u svojom ispovesti objasnila kada je upoznala Koraćevu, kada Mijatova, kao i to kakav su odnos imali Ana i Filip.

Nakon svega ovoga, oglasio se i sam Filip Mijatov.

- To sve što Mina priča, to je istina! Mina sve zna! Ona se družila sa nama... Mi smo se svi, ustvari, družili jedno vreme - onda su se Mina i Ana nešto posvađale, ja sam tu prešao s Anom, smanjio sam druženje s Minom. To zna ceo grad! Priča da sam je progonio posle "Zadruge 1", a mi se posle toga nikad nismo ni videli... Ustvari jesmo jednom, sasvim slučajno, u prolazu. Tad se čak nismo ni pozdravili - rekao je Filip Mijatov za Pink.rs i dodao:

- Ona je sama sebe odala, zato što je pričala da sam psihopata, da sam ja nju jurio. Meni je drago što se konačno dokazalo da ja nisam psihopata! Baš mi je drago - rekao je Mijatov i na kraju dodao:

- Mina sve zna, ona zna i dok smo bili zajedno Ana i ja, i nakon toga... I kad se selila kod nje, Ana je mene zvala, to sve Mina zna. Ne samo njih dve, svi znaju! Samo sam želeo da se dokaže da je Ana ološ - to se dokazalo, sinoć su je svi izviždali na "Zadrugoviziji". Zbog tih kola i zbog tih batina sam joj se osvetio, sad završavam s tim. A svaka čast Mini, svaka joj čast! - zaključio je on.

VIDEO: Mina Vrbaški raskrinkala Anu Korać

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Medena

    28. maj 2019 | 14:58

    Boze blagi! Milan najavi zanimljivu emisiju punu iznenadjenja, priznanja, informacija kad ono-trt. Nista ni od Milana ni emisije. Nikakav novinar. Je li to Koracka uredjuje po njenoj volji program?

  • goga

    27. maj 2019 | 22:26

    ai brate i ti ga pretera...vidim sve ti bilo lose cim si toliko placao

  • platisa

    27. maj 2019 | 23:14

    Filipe usima se pokri. Pricas o avionima kamiona a klinke te veslaju 😂😂😂 pritom na svako pitanje odgovaras posle minut kad dobro razmislis sta da slazes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA