"Neka ti mama upali sveću i obuče crninu!" Davidova majka pobesnela na Staniju zbog onoga što je htela da uradi njenom sinu

Toliko sam bila uznemirena, da mi je došlo da prođem kroz televizor - rekla nam je Biljana Dragojević

  • 18

Biljana Dragojević podigla je veliku prašinu komentarom na Instagramu, a tiče se Stanije koja ju je izrevoltirala tokom protekle noći komentarom na račun njenog sina Davida.

Biljana je uz Stanijinu sliku ostavila sledeći komentar:

- Mater ti je*em, neka ti mama upali sveću i obuče crninu, ološka devojko! - napisala je Davidova majka, koju smo pozvali za komentar.

- Komentar je na kontu toga što je ona ustala i rekla kako se dogovaraju, i dala im je ideju da se svi obuku u crno i da upale sveću u izolaciji i da stanu oko Davidovog kreveta. To je toliko morbidno da sam se nakostrešila! Toliko sam bila uznemirena, da mi je došlo da prođem kroz televizor! - rekla nam je Biljana.

Stanija, Biljana Dragojević komentar Biljanin komentar na Instagramu uz Stanijinu sliku/ Printskrin: Instagram/biljanadragojevic1967

- Zaista sam izrevoltirana takvim ponašanjem. Ja sam neko ko voli da se sprda, šali, zeza... Ali to već sad prelazi granice normale - dodala je Davidova majka, pa nastavila sa objašnjenjem, a uz to se prisetila i jedne situacije sa Farme.

Biljana Dragojević, Majka Davida Dragojevića, Veternik Biljana Dragojević/ Foto: Nikola Tomić

- To je noćas bilo. Ustala je Stanija i prokomentarisala da je dala ideju da upale sveću i obuku se u crno... Još pogotovo kad sam čula da je to isto rađeno na Frmi - Ekremu, koji je posle ne znam koliko umro. Ja nisam sujeverna, ali je to toliko odvratno. On je ipak moje dete, poludela sam - rekla nam je Biljana.

VIDEO: Davidova majka otkriva: Aleksandra i ja smo se dogovorile da ona napusti naš dom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    31. maj 2019 | 15:58

    Baba Stana zlo! Odvratna!

  • Majka

    31. maj 2019 | 16:31

    Morbidno, odvratno!!! Da li je Dobrojeviceva svesna svog predloga? Verovatno nije, ako je to rafila i na farmi! Fuuujj!!! U pravu je Biljana, reaguje kao majka!

  • Mica

    31. maj 2019 | 16:09

    Zena je u pravu .Ova Standza pukla skroz .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA