• 24

Seksi cice i porodične komplikacije u Zadruzi 3! Pogledajte spisak od 21 učesnika nove sezone

"Zadruga 3" počinje 6. septembra i biće najuzbudljivija do sada

  • 24

Kako se bliži "Zadruga 3" svakodnevno se neko novo ime pomene kao potencijalni učesnik ovog šou programa, a nekolicina učesnika već je potvrdila svoje učešće, dok su neki još uvek u pregovorima sa produkcijom televizije Pink.

Legendarna Violeta Popadić iz "Boljeg života", odnosno Lidija Vukićević, uveliko pregovara sa čelnicima "ružičaste televizije" oko svog učešća. Osim nje, ponudu za treću sezonu dobile su i seksi starleta iz Ivanjice, Ana Korać, kao i fok pevačica, Sandra Afrika, koja je do sada često bila članica žirija u "Zadrugoviziji".

Lidija Vukićević

Foto: Instagram/vukiceviclidija

- Lidija je i ranije dobijala pozive za učešće u raznim šou programima, ali je sve redom odbijala. Ovoga puta dobila je tu mogućnost da sama odredi uslove pod kojima će ući u "Zadrugu 3". Ponuđeno joj je i da ne mora sve vreme da boravi sa ostalim učesnicima, da može da ide na spavanje kada god poželi, kao i da u Šimanovcima ima posebne odaje, gde može da se osami kad god da poželi. Kad su je kontaktirali najpre im je rekla da nije zainteresovana. Međutim, kada su joj naglasili da će imati brojne privilegije, Lidija je počela da se nećka. Pažljivo je saslušala sve što su joj rekli, ali je ostalo da detaljnije o svemu prodiskutuju kad se bude vratila sa odmora - ispričao je izvo Informera.

U sličnoj dilemi je i Sandra Afrika.

Iako ima zakazane nastupe, njen menadžer pregovara sa producentima "Zadruge" da u nekom trenutku uđe u šou - barem na dve nedelje.

Sandra Afrika

Foto: Nikola Tomić

- Ništa još nije precizirano sa njom jer su vlasnici Pinka Željko i Milica Mitrović trenutno na odmoru. Tek kada se vrate u drugoj polovini avgusta, nastaviće da razgovaraju sa Sandrom na temu njenog honorara i uslova -kaže izvor.

Ana Korać je na korak od toga da i treći put uđe u "Zadrugu". Sada su prohtevi veći, a jedan od obaveznih uslova jeste da sa njom u šou uđe i njen dečko David Dragojević.

Kako stvari stoje, postoji velika šansa da tamo bude i Davidov brat Dejan.

David Dragojević, Ana Korać, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević

Foto: Instagram/david__dragojevic

- Ljudi vole zamršene porodične priče. Setite se samo Subotića iz Kaluđerice! David i Dejan dugo nisu pričali, sad su se pomirili, i publici bi sigurno bilo zanimljivo da vide kako će se njihov odnos dalje razvijati. Sa Dejanom bi u "Zadrugu 3" ušla i njegova žena Dalila, nekadašnja pobednica "Parova" - otkriva sagovornik.

Kako je do početka "Zadruge" ostalo nešto manje od mesec dana, polako se kompletira spisak učesnika. Šuška se da će se 6. septembra u Imaginarijum useliti Nataša Šavija, Ivana Stamenković Sindi, Zoki Šumadinac, pobednik "Velikog brata" Darko Spejko, Nenad Čanak, Jelena Jevremović, Katarina Živković, Jelena Kostov, Dragan Marinković Maca, Tamara Đurić... A tu će biti i neki od starih učesnika: Mina Vrbaški, Jelena Krunić, Eleonora Miljković, Filip Đukić, Marija Ana Smiljanić...

Sveukupno, zajedno sa Lidijom, Afrikom, Anom, Davidom, Dejanom i Dalilom - ovo je spisak od 21 potencijalnog učesnika.

VIDEO: Maja uživa u slavi posle Zadruge, a evo šta kaže o slučaju "šerpa"

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Djavolica

    Lidija u zadrugu fuj i ona pala na niske grane

  • Procitaj

    Podseca li jos nekog Sandra, sa ovim iskrivljenim jezikom, na onog fudbalera, siptara Dzaku. Ono kad nam je dao gol pa isplazio jezika? Ili se to samo meni cini.

  • Aaaa

    Sve sam propalitet!!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima