"Nazivala ju je bolesnicom": Prvi susret Ljube i Dalile nakon Zadruge: "Počelo predavanje"

Ljuba je često komentarisala Daliline odnose u kući, a Dragojevićka se plašila njenih reakcija

  • 3
Ljuba Pantović i Dalila Dragojević

Printskrin: Instagram/ljuba

Bivše zadrugarke Dalila Dragojević i Jovana Tomić Matora našle su se zajedno kod frizera, a društvo im je pravila Ljuba Pantović.

Ljuba je često komentarisala Daliline odnose u kući, a Dragojevićka se plašila njenih reakcija. Inače, Ljuba je bila zakleti protivnik Daliline veze sa Carem.

- Počelo predavanje - napisala je Dalila i stavila srce pred Ljubinog imena.

Potom se Ljuba obratila svojim pratiocima.

- Specijalno za one što nas gotive, sa mnom su najgora osoba na planeti, zlobnica i pakosnica, ali manje pakosna od mene... Gospođica - rekla je Ljuba i pokazala Dalilu.

- To sam ja - dodala je Dalila.

- A tu je i jedna koju mrzite isto, ali nju zabole, ionako je mala. Da je valjala, porasla bi - pokazala je Pantovićeva Matoru.

- Jadniju stvar od njihove zadnje tuče nisam videla! Da je onako vuče po podu - to je njegova bolest, a mirenje posle toga je njena bolest. Ozbiljan razgovor ću imati sa Dalilom kad izađe i nadam se da će je biti sramota kad bude videla video prikaz svoje “divne veze”, pa da će se osvestiti nakon toga. To me podseća na stokholmski sindrom gde žrtva pravda zlostavljača, krivi sebe i njega brani. Međutim, sve je to njen izbor tako da je meni još više poražavajuće. Rekli su mi ljudi i da je meni “je**o majku” zbog čestitke gde sam Dalili napisala da cu joj natrljati na nos, i da treba da bude sama. Ako je to rekao (nisam lično čula), onda nek je*e svoju mamu koja ga nije vaspitala i pored koje je izrastao u klošara i ženomrsca, u stoku i koljača iz Crkvenice. Ako to nije rekao, onda povlacim reči - izjavila je za "Pink" Ljuba Patović dok su oni bili u rijalitiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veronika Star

    13. jul 2022 | 22:20

    Ovoj Ljubi bi bilo bolje da se pozabavi svojom cerkom i njenim problemom nego da ovoj anakondi izigrava gurua. Odvratno je kada vidis da neko nema prioritete u svojoj glavi.

  • Sara

    13. jul 2022 | 23:24

    Jao Ljuba ..." divna "ekipa... "kvalitetna , moralna , nacitana ... " "inovatori "od plastike . Nisam ni slutila gde ovak svet moze da dospe. Ne zna se ko je gori.

  • Драган

    13. jul 2022 | 23:05

    Замишља да је смешна јадница опростијој боже незна шта ради

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA