Lovački savez Srbije: Održani sastanci lovnih okruga

Osim predloga kandidata za nove članove Upravnog i Nadzornog odbora LSS i članove Suda časti, za predsednika Saveza predložen je dosadašnji predsednik Bratislav Ćirković

  • 0
Bratislav Ćirković, Predsednik Lovačkog Saveza Srbije Foto: Nikola Tomić

Nakon održanih sastanaka članova Beogradskog, Borskog, Pomoravskog i Zaječarskog lovnog okruga, kao kandidat za predsednika na izborima LSS predložen je dosadašnji predsednik Bratislav Ćirković. Podršku Ćirkoviću na svojim Skupštinama pružili su i Srpski damski lovački klub „Artemida“ i Društvo sokolara Srbije.

Za članove Upravnog odbora predloženi su: Dejan Đurđević (Beogradski lovni okrug), Veljko Stoisavljević (Borski lovni okrug), Aleksandar MIladinović (Pomoravski lovni okrug) i Vladimir Videnović (Zaječarski lovni okrug). Predloženi članovi za Nadzorni odbor su: Predrag Radosavljević (Beogradski lovni okrug) i Nikola Radulović (Pomoravski lovni okrug), a za člana suda časti Branislav Anđelković iz Beogradskog lovnog okruga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA