• 42

I Neda Arnerić odlazi iz Srbije: "Znam jezik, imam tamo i stan. A pre svega ću u Indiju"

Glumica je otvoreno rekla da prvo planira asketsko podvizavanje kakvo se može dožvieti u Indiji, a tek onda preseljenje

  • 42

Neda Arnerić iznenadila je sve kada je otkrila da želi da iskusi asketski život, ali to nije jedina promena u njenom životu. Naime, ona planira da se preseli iz Srbije.

- Učila sam strani jezik pod stare dane, onaj najteži. Uspešno sam savdalala nemački, imam i sertifikt. Izvesnije je da se preselim u Austriju gde imam mali stan u Alpima. Kako godine prolaze i kako se polako opuštam u penziji, sebe sve više vidim u tim krajevima - rekla je Neda Arnerić za "Hellou".

Ona je, inače, za ovaj magazin otkrila i da će uskoro iskusisti asketski život i kako će to izgledati.

- Indija mi je oduvek bila inspirativna, budizam blizak, o Salmanu Ruždiju znam sve.... Međutim, moj muž nikada nije želeo da ide na tu stranu sveta. Govorio je: Dosta mi je moje sirotinje, neću da gledam tuđu. Nedavno sam, posle duže pauze, ponovo krenila na časove joge, gde sam i čula za mogućnost odlaska u Indiju.

- Pitala sam mogu li da se pridružim, odgovorili su mi: Naravno, ali ide se u jedan ašarm, gde se vodi strog asketski život. Da li sam spremna na to? Verujem da mogu da izdržim deset dana u rizgoroznim uslovima i unapred se radujem novom iskustvu. Sigurna sam da će mi biti zanimljivo, a ko zna, možda naučim i da meditiram - rekla je glumica za Hello.

Video: Neda Arnerić se teško povredila padom sa svoje terase pre 3 godine

(Telegraf.rs / Blic)

Komentari

  • Bakica

    Neda je divna glumica, šteta što nije imala decu i sve bi , možda, bilo drugačije. Ima pravo da radi sa svojim životom šta hoće, ako će se tako bolje osećati i ako neće biti usamljena pa da opet pati zbog toga. Jedino mi se ne dopada što to sve objavljuje i izaziva , kod dokonih i zlobnih, razne komentare. Ona, ipak; želi da bude blizu/Austrija nije daleko/ svojih najdražih i uvek može da se vrati ako se predomisli. Srećno!😍

  • Ja

    Ako je mogao Isus...

  • Miloje

    Ne beži ona iz Srbije, beži od zlih ljudi... A po komentarima se vidi da ih je puna Srbija. Zli, nesrećni, zavidni neuspešni, životare u bedi i primitivizmu i žele zlo drugima... Mali, sitni ljudi, koliko vas je...!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima