≫ 

"Vikinzi" se bliže kraju, ali saga se nastavlja: Netflix najavio "Valhalu"

Opraštamo se od Bjorna Gvozdenog, ali umesto njega stiže Leif Erikson

  • 0
vikinzi, vikings

Printskrin: Youtube/HISTORY Canada

Šesta sezona hit serije "Vikinzi", koja počinje da se emituje u decembru, biće njena poslednja, ali ne i kraj sage o skandinavskim ratnicima. Naime, Netflix je naručio nastavak ove popularne serije. Već se zna da će se zvati "Vikinzi: Valhala" i da će događaji biti smešteni sto godina nakon finala poslednje sezone originalne serije.

Serija će dramatizovati avanture najpoznatijih Vikinga koji su ikada živeli: Leifa Eriksona, Frejdisa, Haralda Harada i normanskog kralja Vilijama Osvajača.

- Više sam nego uzbuđen što najavljujemo nastavak sage o Vikinzima. Znam da će milioni naših obožavatelja širom sveta biti oduševljeni verom u seriju koja je iskazana od strane MGM-a i Netflixa. Džeb Stjuart, odličan scenarista, doneće nove priče i snažnu viziju o nekima od najpoznatijih Vikinga u istoriji - rekao je Majkl Hrst, izvršni producent serije.

Podsetimo, poslednja sezona trebalo bi da se bavi Bjornom, njegovim konačnim obračunom sa Ajvarom, odnosom koji će imati sa Legartom sada kada je velika tajna otkrivena, kao i mogućim ustoličenjem Gvozdenog na presto cele Norveške.

Prva epizoda šeste i poslednje sezone emitovaće se 4. decembra.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA