≫ 

Snima se restart franšize "Resident Evil": Da li će Mila Jovović reprizirati svoju ulogu?

Novi film će u većoj meri biti zasnovan na originalnim Capcom Resident Evil video-igrama, koje su oduvek predstavljale temelj drugim adaptacijama

  • 0
Pritajeno zlo, Resident Evil Mila Jovović i Mišel Rodrigez u SF horor akciji "Pritajeno zlo" (2002) / Foto: Promo

Verovali ili ne, i treći projekat "Pritajenog zla" (Resident Evil) je u planu. Novi film će biti priča o poreklu Resident Evil sage, a produciraće je studio Constantin Films.

Otkrivena je i glumačka ekipa i, trenutno, nema nijednog imena iz prethodnih filmova, što ne znači da će tako i ostati.

To su Kaja Skodelario (Crawl) kao Kler Redfild, Robi Amel (Upload) kao njen stariji brat Kris, Avan Džoga (Zombieland: Double Tap) kao Leon S. Kenedi, Hana Džon-Kamen (Ant-Man & The Wasp) kao Džil Valentajn, Tom Hoper (The Umbrella Academy) kao Albert Vesker i, konačno, Nil Mekdonou (The 100) kao Vilijam Birkin, piše Deadline.

Lik Alis, koji je tumačila Mila Jovović, još nema u pomenutima, ali to ne mora da znači da autori neće pronaći način da je vrate u nekom od nastavaka (ako franšiza zaživi).

Deadline prenosi i da će restart u većoj meri biti zasnovan na originalnim Capcom Resident Evil video-igrama, koje su oduvek predstavljale temelj drugim adaptacijama.

Novi film će napisati i režirati Johanes Roberts, autor horor-trilera 47 Meters Down, sa Mendi Mur i Kler Holt iz 2017. godine.

Pogledajte trejler za video-igru Resident Evil 8

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA