≫ 

Objavljen datum premijere filma "Crni panter 2": T'Čala neće biti zamenjen drugim glumcem

Čime će se onda baviti nastavak Rajana Kuglera?

  • 0
Chadwick Boseman, Black Panther, Čedvik Bouzman, film Crni panter Čedvik Bozman / Foto: Tanjug/AP

Čedvik Bozman, koji je tumačio kralja T'Čalu u Marvelovom filmu "Crni panter", preminuo je u avgustu, od raka debelog creva. Imao je 44 godine. Nedugo potom, njegovi obožavaoci su se pitali šta će se desiti sa "Crni panter" franšizom – da li će Bozman biti zamenjen drugim glumcem, da li bi to trebalo učiniti itd.

Predsednik Marvel studija, Kevin Fajgi, upravo je objavio da kralja T'Čalu niko neće zameniti u predstojećem filmu "Crni panter 2".

Rajan Kugler, režiser i koscenarista "Crnog pantera", vraća se i za njegov nastavak, čija je premijera zakazana za 8. jul 2022. godine. Fokus priče će biti na bogatom svetu Vakande i mnogo odličnih sporednih glumaca koji su se pojavili u prvom filmu, kao što su Lupita Njongo, Danai Gurira, Vinston Djuk, Leticija Rajt, Anđela Baset, Martin Friman i drugi.

Portal Collider piše da je ovo najbolja odluka koju je Marvel tim mogao da donese. Bozman, kao talenat i ljudsko biće, ne može biti zamenjen, a kad bi se to učinilo – "Crni panter 2" bi postao jeftin. Mnogi iščekuju kako će Kugler odati poštovanje prerano preminulom glumcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA