≫ 

Prve reakcije na "Daru iz Jasenovca": "U životu nisam gledao ništa teže"

Ostvarenje reditelja Predraga Gage Antonijevića emitovano je večeras na RTS-u. Kakvi su vaši utisci?

Film Dara iz Jasenovca komentari Foto: Aleksandar Letić, Twitter

Na prvom programu Radio-televizije Srbije, gledaoci su mogli prvi put da pogledaju dugo očekivani film "Dara iz Jasenovca" reditelja Predraga Gage Antonijevića, koji govorio o stradanju Roma, Jevreja i Srba u logoru Jasenovac.

Kao što se i očekivalo, ostvarenje za koji je scenario pisala Nataša Drakulić izazvalo je veliku pažnju, između ostalog i na društvenim mrežama.

Ovo su prve reakcije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TEZAK FILM

    20. februar 2021 | 22:08

    Ali najveci problem je sto je sve ovo sto smo videli na filmu mnogo mnogo blaza varijanta od onoga sto su radili Srbima. Tuga

  • Mile8

    20. februar 2021 | 22:31

    Tvrdim nasa najveca greska u istoriji Kraljevina Srba Hrvata i Slovenaca! Ovo treba da nam bude lektira za nase nove generacije!Mada ovo je blaga verzija pravih dogadjaja...

  • Nebojša Berak

    20. februar 2021 | 22:24

    Od ovog velicanstvenog dela moze da se rikne. Čitao sam i godinama proucavao Jasenovac jer su moji stradali u Jasenovcu i NDH, pola familije, ali FILM je čudo. Bravo Makso Ćatoviću, bravo Gago Antonijeviću, remek delo ste napravili. Na fakultetu sam kao student na predmetu ONO i DSZ krajrm osamdesetih imao 2 godine seminarski rad na temu Jasenovca. Svi su skoro blenuli i nisu imali pojma o čemu pričam. Ovo remek delo ce makar malo da dopre do svih usnulih koji nisu znali za SISTEM LOGORA JASENOVAC. Sistem koji je imao i sta nacisti nisu imali konc logor za decu Jastrebarsko, a fon Horstenau izaslanik Treceg rajha u NDH se zgrazavao i pisao Hitleru. Iza Jasenovca je stajao VATIKAN i zato PAPA ne moze u Srbiju dok ne predaju sve arhive Jasenovca i NDH gde ce se jasno videti da je najmanje MILION SRBA POKLANO. I KLEČANJE I POKAJANJE I VRAĆANJE KOMPLETNE IMOVINE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA