≫ 

Šeron Stoun ne može da spreči reizdanje "Niskih strasti": U novoj verziji se ništa neće skrivati

Ipak, slavna glumica ne žali ni za čim

  • 0
"Niske strasti" / Printskrin: YT/M7 Schäfer

Šeron Stoun se požalila medijima jer ne može da zaustavi izlazak R-rated verzije "Niskih strasti" (Basic Instinct, 1992). Iako je bila zvezda filma, ona nema kontrolu nad nadolazećim reizdanjem ovog ostavarenja.

- Odlučili su da objave R-rated verziju za 30. godišnjicu - rekla je 63-godišnja glumica nedavno u australijskoj emisiji "A Current Affair". Kad je voditeljka pitala glumicu, koja je godinama ponavljala kako je bila iskorišćena tokom produkcije filma, može li da zaustavi reizdanje, odgovorila je da to nije u njenoj moći.

Da se film snima danas, možda bi joj to i pošlo za rukom, jer trenutno postoji udruženje glumaca koji štiti njihove interese.

- No, ja sam taj film snimila kao mlada dama, pa se ta pravila ne odnose na mene - rekla je Stoun, koja je u "Niskim strastima" glumila kad je imala 34 godine, podseća Index.hr.

Uprkos razilaženjima s produkcijom filma, kaže da ne žali ni zbog čega. Čak ni zbog slavne scene u kojoj je prekrstila noge u policijskoj stanici.

Reditelj "Niskih strasti" Pol Verhoven rekao je pre nekoliko godina da je laž da Šeron nije znala koliko će erotska biti ova scena.

- Bilo koja glumica zna što će se videti ako je zamolite da skine donje rublje i tamo uperite kameru - rekao je za ICON 2017. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA