Kultni likovi horor filma snimili duet: Fredi Kruger i Džejson Vorhis parodirali svetski hit

"More Than Words" je pesma iz 1990. godine, a pratio ju je crno-beli spot frontmena Garija Čeronea i gitariste Nuna Betenkorta iz benda "Extreme", kako sedeći izvode voljenu numeru

  • 1
Fredi Kruger, Džejson Vorhis parodija Džejson Vorhis i Fredi Kruger / Printskrin: YouTube/THE MERKINS

The Merkins, majstori horor parodije, u 2021. ulaze sa nesvakidašnjom obradom čuvene balade "More Than Words", grupe Extreme. U njihovoj izvedi, pesma se zove "More Than Burns", a pevaju je kultni likovi horor kinematografije – Fredi Kruger (Strava iz Ulice brestova) i Džejson Vorhis (Petak trinaesti).

"More Than Words" je pesma iz 1990. godine, a pratio ju je crno-beli spot frontmena Garija Čeronea i gitariste Nuna Betenkorta iz benda Extreme, kako sedeći izvode voljenu numeru.

Fredi i Džejson su sad preuzeli njihove uloge, ali pevaju o njihovim načinima usmrćivanja. Skot Hemfil tumači serijskog ubicu kampa Kristalno jezero, dok izvođač pod pseudonimom FreddyKruegerFiles igra istoimenog zastrašujućeg ubicu iz snova.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA