≫ 

Kejt Buš je navodno zaradila ogroman novac od upotrebe pesme "Running Up That Hill" u seriji "Stranger Things"

- Jednostavno ne mogu da verujem – broj 1 već treću nedelju. Svi smo tako uzbuđeni! U stvari, sve to počinje da izgleda pomalo nadrealno - napisala je Kejt Buš

  • 0
Kejt Buš Printskrin: Youtube/KateBushMusic

Kejt Buš je navodno zaradila 2,3 miliona dolara od svoje pesme "Running Up That Hill", zahvaljujući njenoj upotrebi u seriji "Stranger Things".

Kako piše CBS, veb-sajt o muzičkim podacima Luminate procenio je da je Bušova ostvarila veliki porast honorara od ponovnog porasta popularnosti njenog hita iz 1985. godine. Prema navodia Music Business Worldwide-a, ona je verovatno sama zadržala najveći deo tog prihoda, pošto poseduje autorska prava na svoje snimke.

Otkako se pojavila u majskom delu četvrte sezone serije "Stranger Things", pesma "Running Up That Hill" je oborila tri Ginisova svetska rekorda, dostigla broj jedan u Australiji, Novom Zelandu i Švajcarskoj i u jednom trenutku bila pesma sa najviše striminga na planeti.

- Jednostavno ne mogu da verujem – broj 1 već treću nedelju. Svi smo tako uzbuđeni! U stvari, sve to počinje da izgleda pomalo nadrealno - napisala je Kejt Buš na svojoj veb stranici tokom vikenda, dodajući da je završila sa gledanjem četvrte sezone serije "Stranger Things", piše NME.

Kejt Buš - "Running Up That Hill":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA