Rajski odmor: Privatno ostrvo i seoska kuća u Italiji mogu da budu vaši za 35 evra po noći

Za sve one koji su se uželeli odmora u prirodi i tišini, van sezone

  • 1
Staza ljubavi, Bela stena - vikend ostrvo Foto: Milena Đorđević

Ostrvo Vale Falkonera, smešteno u blizini Venecije u Italiji, prostire se na 50 hektara i predstavlja pravi mali raj za ljubitelje mirnog odmora u prirodi i rustičnom ambijentu. Na ostrvu se nalazi ružičasta seoska kuća sa šest spavaćih soba kojoj se može pristupiti brodom koji ide preko lagune.

Sobe mogu da prime do 16 gostiju, ali svaku privatnu sobu takođe možete iznajmiti zasebno. Međutim, ako iznajmite celu kuću moći ćete da koristite veliku kuhinju, trpezariju i sva kupatila unutar objekta.

Pogledajte na Airbnb-uIsland Falconera - Venice lagoon

Košta 560 evra po noćenju, ali ako pronađete 15 prijatelja iznajmljivanje će vas koštati samo 35 evra za noć po osobi. Naravno, planirajte putovanje kad nam Italija bude otvorila granice i na vreme rezervišite ovaj mali raj za odmor.

Vlasnici kuće i dalje koriste lokalnu farmu za nabavku voća i povrća, meda, riba i morskih plodova koje možete da degustirate za vreme odmora. Iako su mir i tišina na Vale Falkoneri zagarantovani, nemojte se iznenaditi ako ugledate jata ptica, uključujući i flamingose.

Novac od iznajmljivanja kuće kompanija Airbnb u čijem se vlasništvu ona nalazi prosleđuje nadležnima koji se bave zaštitom ostrva od plime i oseke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA