Navijači Partizana sa bakljama i petardama uleteli na Teleoptik! (VIDEO)

Posle utakmice poslednjeg kola Jelen Superlige grupa navijača crno-belih došla je da pozdravi ekipu iako je ostala bez trofeja ove sezone

  • 40

Fudbalski klub Partizan nije osvojio nijedan trofej ove sezone, ali navijači kluba iz Humske su podržali ekipu po završetku poslednjeg meča Jelen Superlige!

Crno-beli su savladali Čukaričk u Humskoj sa 2:0 i tako se oprostili od navijača ove sezone, ali ih je iznenađenje čekalo u sportskom centru Teleopti u Zemunu.

Grupa Grobara uz baklje i petarde pozdravila je igrače čime su pokazali da su uz ekipu i kada je teško.

Prethodno je tokom meča sa Čukaričkim na južnoj tribini bio istaknut transparent - U OČIMA NAŠIM TI SI ŠAMPION!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kme

    28. maj 2014 | 23:03

    Ma Kmeeeeeeeeeeeeeee

  • grobar do koske

    28. maj 2014 | 23:02

    U SRCIMA I OCIMA NASIM TI SI SAMPION SRBIJE PARTIZAN-MIT ILI CUDO !!!

  • Nbg

    29. maj 2014 | 04:18

    Mi uvek zovemo zandare kad nas neko dira, krademo tudje pesme a i stihove. Stoka smo, ruglo grada. Tata nam je u djubretarima, mama k**** za sto dinara, obedujemo iz kontejnera. Kad smo bili mala deca komsija nas silovao. Jasno je ko dan, volimo Partizan. Ipak, hvala dragom Bogu pored svih tih nesrecnih zivotnih okolnosti nismo odabrali zvezdanu, da nam istorija pocinje '91, da smo vecne sluge rezima poslusnici koji na znak vodje kao hipnotisani dizu kartone i najlone, hvala Bogu da nismo udbaski klub, da nam osnivac nije streljao Drazu Mihailovica, da ne pratimo formulu 1 i Noleta dok zvezda ne postane sampion a onda kazemo da smo uvek bili verni, da nismo oterali svoje najvece legende u fudbalu i kosarci Sekularca&Slavnica a za legende proglasavamo Covica&Kokezu, hvala Bogu da ne izmisljamo da smo kraljeva reakcija na komunizam i revidiramo istoriju po potrebi na svakih 5 godina, ne prekrajamo proslost i ne brojimo krvna zrnca i nego kvalitet coveka. Hvala Bogu da postoji taj stub malogradjanstine i mediokriteta, i da uvek kada ne znamo sta da radimo, znamo da je ispravno uraditi suprotno od njih. Ziveo Partizan i majka Srbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA