STIŽE NOVA TRAVA U HUMSKU: Albanija i Zvezda prvi testiraju!

Na stadionu u Humskoj radovi će početi 19. septembra dan posle meča crno-belih sa Totenhemom

  • 27

Trava na stadionu Partizana nalazi se u očajnom stanju, a s obzirom da će reprezentacija Srbije odigrati prva dva meča u Humskoj čelnici fudbalskog saveza naše zemlje odlučili su da zamene busen!

U Humskoj travnata podloga nije promenjena 10 godina, što je u razgovoru za Telegraf otkrio direktor stadiona Partizana Aleksandar Stepanović.

Nova trava će u Humsku stići iz Mađarske, a radovi će početi dan posle utakmice crno-belih sa Totenhemom u Ligi Evrope, saznaje "Sportski Žurnal". Iako bi Partizan nedelju dana kasnije u Humskoj trebalo da ugosti i OFK Beograd, klubovi će zameniti domaćinstva, kako bi trava do početka oktobra bila sačuvana.

Prvi meč na novoj podlozi odigraće reprezentacije Srbije i Albanije 14. oktobra, dok će fudbaleri Partizana prvenac na "svežoj travi" odigrati protiv Crvene zvezde četiri dana kasnije.

Prema saznanjima "Žurnala" ovaj posao koštaće Savez 120.000 evra, a uz to bi trebalo dodati i oko 20.000 evra koji su uloženi u renoviranje svlačionica na stadionu u Humskoj.

Posle meča između Srbije i Francuske, reprezentativac naše zemlje Dušan Tadić otkrio je da su gosti bili šokirani u kakvom stanju se nalazio teren, kao i da je sramota da Srbija nema bolje igralište.

(Telegraf.rs/Sportski Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    10. septembar 2014 | 12:05

    Stop ulaganju u pasnjak , nabacimo reflektore na marakani i da se svima gace tresu od huka naseg najtrofejnijeg i najboljeg stadiona

  • Nole

    10. septembar 2014 | 13:04

    Sad je jasno ko je državno mezimče. Jeftinije da se zameni trava nego da se kupi par sijalica. Važi. Ali morate Vokrija i njegove zemljake da dočekate kako valja. A, na marakani Toletova reprezentacija više nema šta da traži.

  • Strucnjakowsky

    10. septembar 2014 | 12:01

    Gledam ovih dana pregled golova kvalifikacija za Euro.Svaki stadion koji sam video je besprekoran.Trava,osvetljenje,tribine,zategnute mreze, sve pod konac,ovo kod nas je katastofa,rasulo,velika sramota.Cak je stadion u Zenici,Podgorici,Bakuu,Tbilisiju mnogo mnogo uredjeniji nego JNA ili Marakana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA