Vujošević bez reči o incidentu sa Andrićem!

Trener Partizana na konferenciji posle utakmice sa Hapoelom nije prokomentarisao napad na svog košarkaša

  • 10

Trener srpskog šampiona Duško Vujošević, posle utakmice sa Hapoelom, koja će više biti upamćena po incidentu trenera crno-belih, koji je posle meča napao Mihajla Andrića, nije prokomentarisao ovaj incident. On je rekao je da je zadovoljan igrom u svoje ekipe u 3. kolu Evrokupa i da to daje razloga za optimizam:

- Mislim da su ljubitelji košarke u Jerusalimu imali prilike da prisustvuju kvalitetnoj košarkaškoj predstavi. Pričali smo pre utakmice da je Hapoel veoma kvalitetan tim. Tim koji je po budžetu i selekciji napravljen da igra Evroligu, međutim nije uspeo u kvalifikacijama, ali sa velikim ambicijama je krenuo u ovo prvenstvo. Imaju novu salu, tim u koji je dosta uloženo, dosta energije i sigurno da kada su u pitanju individualci takvih kvaliteta, nije ih uvek najlakše spojiti u timski sastav da funkcionišu i to je bio naš adut - istakao je Vujošević i potom izneo svoje utiske o igri njegove ekipe i daljem napretku:

- Igrali smo puno bolje nego na bilo kojim prethodnim utakmicama. Imali smo više od 30 minuta kvalitetne igre. Normalno, da bi se dobio ovakav protivnik pred domaćom publikom, potrebno je da se igra svih 40 minuta i moramo daljim treningom i radom ići ka tome. Zadovoljan sam kako su moji igrači odradili posao, gledano u celini, i sigurno da ovakva igra daje puno više razloga za optimizam nego neki prethodni susreti - zključio je Duško Vujošević, strateg kluba iz Humske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vopi

    29. oktobar 2014 | 23:18

    Ja se samo pitam kada ce navijaci Partizana shvatiti kako je ovaj covek dosao tu gde jeste. Pre nesto vise od 3-4 godine sam pisao i dobijao gomilu minusa da ce vas ovaj covek i uprava sahraniti jer nemaju pojma kako se vodi klub. Nisu niti malo iskoristili tolike godine novcane podrske drzave osim sto se jednom uslo u F4 a sve to zahvaljujuci sjajnoj selekciji Todorica. Finansijski sektor 0, marketing 0. Trener prosek, ima takvih koliko ti dusa zeli a koliko vas je kostao to je tek posebna prica. Pitajte ih i za privatni biznis sa stanovima i otkud lova? Mogu da pisem do sutra ali ukoliko ne promenite upravu i trenera crno vam se pise.

  • Saša

    29. oktobar 2014 | 23:36

    Navijam za Zvezdu i do skoro sam gajio neverovatno postovanje prema ovom coveku,malo ko moze da se pohvali stvarima koje je on ucinio ali od nedavno je poceo da fizicki nasrce na igrace,preteruje u svom vredjanju i ne vidim razlog spominjanja drugih klubova kada treba da vodi brigu o svom.Predsednik je SD Partizan,treba toga da se drzi,izvrstan je kosarkaski strucnjak ali sve to pada u vodu nasrtanjem na igrace,uvlacenjem finansija i Zvezde i grada Beograda u svaki poraz i to ce mu se samo obiti o glavu

  • Real

    29. oktobar 2014 | 23:05

    Leci se vidis da si bolestan....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA