Vilijams i Dženkins šokirani posle ubistva navijača!

Zvezdini Amerikanci među poslednjima saznali šta se dešava, u povratku sa saigračima bili bez teksta, gotovo ne razmišljajući o meču koji su nesrećno izgubili

  • 1

Iako su izgubili utakmicu koju su po mnogim parametrima trebalo da dobiju, igrači Crvene zvezde bili su vidno neraspoloženi zbog dešavanja koji nemaju veze sa njihovom igrom i ishodom u hali Abdi Ipekči, gde je takođe došlo do napada na pristalice crveno - belih.

Informacija koja je stidljivo počela da se uvlači u redove tima sa malog Kalemgedana, uskoro je dobila potvrdu, kad je već trebalo da se krene za Beograd, a malo je reći u kakvom su šoku bili Mitrović i Marjanović, kada je objavljeno i definitivno da je Marko Ivković, navijač Zvezde, ubijen neposredno pre njihovog meča.

O šoku Amerikanaca koji su među poslednjima saznali tek bi moglo da se priča.

Rekorder Markus Vilijams i Čarls Dženkins su bili šokirani saznanjem šta se desilo u Istanbulu, van hale, ni nenaslućujući da sukob knavijača pre jednog košarkaškog meča može da odnese žrtvu.

Zvezdini Amerikanci su sve vreme povratka bili blago rečeno u čudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duci

    22. novembar 2014 | 16:02

    Pa naravno da su u cudu pa to se u Americi desi mozda jednom u 100 godina ovdje u Americi odes na American fudbal imas 70000 hiljada ljudi od toga minimum 40000 pripitih i nikad problema iako su navijaci izmesani ali ovde se na sport gleda kao na zabavu a ne na zivot ili smrt

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA