Milosavljević: Težak poraz, ali oporavićemo se!

Bila je jako teška i iscrpljujuća serija, nismo uspeli i čestitao bih Zvezdi na prolazu u finale Jadranske lige, rekao je kapiten Partizana posle utakmice u Pioniru

  • 12

Kapiten košarkaša Partizana Dragan Milosavljević izjavio su crno-beli doživeli težak poraz od Zvezde, ali je i izrazio uverenje da ih neuspeh u polufinalnoj seriji neće slomiti.

Prvak Srbije ni drugu godini zaredom neće igrati u Evroligi, a sezonu će pokušati da spase takmičenjem u domaćoj Superligi.

Nebojša Ilić krvave glave napustio parket! (FOTO)

- Zahvalio bih se navijačima na podršci. Bila je jako teška i iscrpljujuća serija, nismo uspeli i čestitao bih Zvezdi na prolazu u finale Jadranske lige. Moramo da izdržimo ovu situaciji, poraz jeste težak, ali oporavićemo se. Svaki trofej je važan -  naveo je kapiten Partizana posle meča.

SKANDAL: Vujošević napao nekoga iz Zvezde! (VIDEO)

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    20. april 2015 | 00:42

    Gagi smekeru super si se borio ali slabu pomoc saigraca si imao, cestitke Muricu, Macvanu i Milutinovu. Jedino oni su ti donekle pomogli. Lepo je to sto pricas ali pitanje kakav cemo tim imati dogodine. Ti ces verovatno otici a jos sa tobom i Sasa, Macvan, Milutinov, Akojon i ko zna ko jos....tako da slaba vajda

  • Ziuz

    20. april 2015 | 00:54

    Tako je kapitenu!!!

  • Ivkec

    20. april 2015 | 01:34

    Svaka čast,pravi si čovek,a pavlovic,muric i vujošević sramota,i čestitke i ovim ostalim igračima na fer plej igri,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA