Mačvan: Blažičeve brutalne faulove ne stavljate na sajtove, a moje i Pavlovićeve uvek! (VIDEO)

Ono što me lično muči i tišti je kakav su sudije imale danas tretman prema meni. Svirali su samo četiri faula za 31 minut, a od toga tri kao kompenzaciju u borbi za poziciju, gde sam izveo samo jedno bacanje, revoltiran je bio krilni centar crno-belih

  • 52

Borio se Milan Mačvan kao lav tokom iscrpljujuće serije sa Crvenom zvezdom u polufinalu plej-ofa ABA lige, ali je njegovo iskustvo ovoga puta nije pomoglo crno-belima da se domognu finala i Evrolige. Ekipa Dejana Radonjića zabeležila je treću pobedu u seriji, drugu uzastopnu pred Grobarima, i obezbedila meč za trofej.

- Čestitam ekipi Zvezde plasman u finale. Žao mi je što ovo nije bilo finale, ali šta je, tu je. Odigrali smo poslednje dve utakmice kako smo odigrali i preuzimam punu odgovornost, kao jedan od najiskusnijih, za večerašnju lošu igru.

SKANDAL: Vujošević napao nekoga iz Zvezde! (VIDEO)

Mačvan nije jedini koji se požalio na pakleni ritam utakmica, ali i na tretman arbitara prema njemu.

- Bilo je jako teško igrati, s obzirom na to da smo u šest dana odigrali četiri utakmice. Ono što me lično muči i tišti je kakav su sudije imale danas tretman prema meni. Svirali su samo četiri faula za 31 minut, a od toga tri kao kompenzaciju u borbi za poziciju, gde sam izveo samo jedno bacanje. Mora da se zna ko kakav tretman ima u ovoj ligi... U ovoj cirkus ligi, da kažem.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kalinić: Nisu nas slomile ove teške godine...

Krilni centar Partizana zamerio je i pojedinim medijima zbog selektivnog odabira grubih faulova sa prethodnih mečeva.

- Niko nije postavio snimak kako Blažič pesnicom sprečava kontru. Svi ovi momci pošteno rade svoj posao i to nisu zaslužili. To je nešto što bi trebalo ispraviti, jer nas očekuju još dva meseca ove sezone.

Mačvan nije zaboravio da poželi najvećem rivalu sreću u finalu.

- Želim im sve najbolje, biće im teško jer ih opet očekuje paklen ritam utakmica.

Nebojša Ilić krvave glave napustio parket! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acika

    20. april 2015 | 07:01

    Tako je, svi novinari Srbije samo vas mrze. Pogledaj malo realnije - ove sezone kaskate za Zvezdom, a i puni ste negativne energije koju vam upumpava psiho strateg

  • Delija

    20. april 2015 | 06:46

    Razlika je što mi dajemo fer izjave (na primer Mitrović) a vi grobari samo plačete, bunite se i ponašate nesportski, e u tome je razlika!

  • Psihodelija

    20. april 2015 | 01:14

    Boli tebe uvo za partizan vratio si se samo da bi oziveo karijeru. Budi realan koliko faulova nije svirano nad marijanovicem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA