Zaključana Marakana: Zvezda - Rad bez navijača!

Crveno-beli će naredni meč protiv Rada igrati pred paznim tribinama, a biće i dodatno kažnjeni. Kazna čeka i Partizan

  • 7
FK Crvena zvezda - FK Partizan, 148 derbi   Foto- Telegraf15 Foto: Telegraf

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije u četvrtak je analizirala izveštaje sa minulog, 148. Večiog derbija i odredila prve kaznene mere.

Disciplinsko telo FSS-a je donelo odluku o suspenziji stadiona Crvene zvezde do daljeg, što znači da će prvi naredni meč sigurno - protiv Rada u nedelju, crveno-beli igrati bez prisustva navijača.

Srpski derbi magnet za evropske huligane: Na severu i jugu tukli se i Rusi, Poljaci, Grci, Holanđani... (FOTO) (VIDEO)

- Članovi Disciplinske komisije su doneli odluku o suspenziji prisustva publike na prvenstvenim utakmicama seniorskog tima FK Crvena zvezda koje će igrati kao domaćin, a do donošenja konačne disciplinske odluke. To znači da će Crvena zvezda narednu utakmicu Jelen Super lige, u okviru 26. kola, planiranu za 3. maj 2015. godine protiv Rada, igrati bez prisustva publike - navodi se u saopštenju komisije.

Foto: Telegraf   Foto: Telegraf

Policija sa kamericama bila na derbiju! (FOTO)

Izvesno je i da oba kluba čekaju sankcije zbog ponašanja njihovih navijača, jer su postupci tim povodom već pokrenuti.

- Na osnovu prispelih izveštaja, Disciplinska komisija FS Srbije je donela odluku o pokretanju disciplinskih postupaka protiv oba kluba, Crvene zvezde i Partizana, i zatražila njihovo izjašnjavanje na dostavljene izveštaje službenih lica. Protiv Crvene zvezde i Partizana pokrenuti su disciplinski postupci zbog korišćenja pirotehnike, tuče na tribinama, ubacivanja tvrdih predmeta, neprimerenog skandiranja i isticanja određenih transparenata.

Zvezda sama plaća štetu posle derbija, a suma uopšte nije mala!

Na tapetu disciplinaca našli su se i igrači, konkretno levi bek Partizana Volkov.

- Pokrenut je disciplinski postupak protiv igrača Partizana Vladimira Volkova. U pokrenutom postupku Volkov će morati da se izjasni o izjavama datim posle utakmice u kojima je omalovažavao Milorada Mažića, glavnog sudiju meča Crvena zvezda - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zde

    30. april 2015 | 20:22

    sve ovo zbog par grobara sa istoka !!!

  • acko

    30. april 2015 | 17:59

    Pazar nema normalno sta da trazi vise u jsl. Svaka utakmuca neke nacionalisticke provokacije strane ovih "navijaca" novog pazara.. Ali ne samo provokacije.. A ko ih pustio ne utakmicu protiv zvezdz da budu na stadion? Nije bitno da li su bili redari celnici kluba ili bilo sta bitno je navijali su i digli atmosferu bar igracima pazara. Sad svi redari zvezde na istoku i guraj

  • Janko

    30. april 2015 | 17:13

    Ovo je sramota sramota sramota pazara za jednu peterdu milon dinara i cetiri utakmice bez publike sramota i zalosno kako su u Srbiju svi isto tretirani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA