GROF BOŽOVIĆ: Sledeći put očekujem da tetka, baba i strina komentarišu Jovića!

Trenera crveno-belih brine igra protiv Subotičana...

  • 7

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miodrag Božović, bio je zadovoljan rezultatom meča u Subotici, ali ne i igrom svog tima protiv Spartaka.

Podsetimo, crveno-beli su slavili sa 3.2, ali je domaći tim mogao do boda u 88. minutu.

Mangupski potez Kataija i prečka, ali je potom dao gol (VIDEO)

- Izuzetno teška utakmica za nas. Pobedili smo zahvaljujući tome što smo imali i dosta sreće. Čestitam obema ekipama na prikazanom po terenu koji je bio težak, a mojim igračima koji su i pored dosta propusta u igri uspeli da trijumfuju. Ukoliko jedna ekipa želi da osvoji nešto, onda mora i da dobija utakmice kada ne igra dobro. Mi smo to uradili - rekao je Božović i dodao:

CZ logo

- Neki od mojih igrača su izgleda već otišli na pauzu, i to nismo smeli sebi da dozvolimo. Na kraju smo pobedili zahvaljujući individualnom kvalitetu koji je i pored svega na našoj strani.

Crnogorski stručnjak se osvrnuo i na gol Luke Jovića.

- Crvena zvezda je veliki klub, i nekada i kada ide dobro, nije dobro. Luka samo neka nastavi da daje golove, i sve će biti u najboljem redu. Sledeći put očekujem tetku, strinu ili babu, svi mogu da komentarišu, a mali samo neka daje golove, biće sve dobro i za njega i za nas' - zaključio je Božović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    3. oktobar 2015 | 19:05

    Tako je... Hvala Bozo prijtelju!!

  • @Žika Živac@

    3. oktobar 2015 | 21:10

    Hahaha kralj ironije i sarkazma!

  • Outsider

    3. oktobar 2015 | 20:17

    Hahahahaha Baron Tintoreto se uskopistio a sve mu zavrsili politicari. Sto se trtis bre kad se zna da pojma nemas i da je titula dogovorena jos pre prvenstva???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA